Napadač ispalio više desetina metaka na Mesijev porodični supermarket

Napadač koji je ispalio nekoliko metaka na porodični supermarket u Argentini, koji se nalazi u vlasništvu Mesijeve žene Antonele Rokuzo, ostavio je uznemirujuću poruku za svetsku superzvezdu...

Jedan od dva muškarca koji su na motociklu stali ispred ove prodavnice, uhvaćen je na sigurnosnim kamerama tokom približavanja objektu smeštenom u Mesijevom rodnom gradu Rozariju, pucajući iznova na metalne kapke na prozorima i u prednja vrata.

Napadač je ispalio više desetina metaka na supermarket, nakon čega je prema tvrdnjama policije ostavio ručno napisanu poruku u kojoj piše: „Mesi. Čekamo te. Hoakin neće da te traži.“

Lokalna TV stanica navodi da ovo zastrašivanje najverovatnije sugeriše da kriminalci pokušavaju da iznude novac od sedmostrukog osvajača Zlatne lopte. Izvori takođe navode da bi fudbalski huligani, u Argentini poznati kao barabravasi, mogli stajati iza svega.

Za supermarket imena Supermercado Unico tvrdi se da pripada Antonelinoj porodici i kako lokalni izvori potvrđuju, njime upravlja njen rođak. Supermarket će biti zatvoren još neko vreme nakon ovog napada koji se dogodio u dva ujutru po lokalnom vremenu. Mesi poseduje veliku vilu koja se zove ’Tvrđava’ na obodu Rozarija.

Ovo gigansko imanje izgrađeno je na tri spojena komada zemlje u zatvorenoj privatnoj zajednici, poseduje veliki bioskop, teretanu i podzemnu garažu sa dovoljno prostora za petnaest automobila. Osvajač Svetskog prvenstva oženio se sa Antonelom tokom raskošnog venčanja održanog u Gradskom centralnom hotelu i kazinu u Rozariju 2017. godine.

Ćavi je nedavno nagovestio da bi njegov bivši klupski kolega mogao da se vrati u La Ligu, dodajući da je izbor ipak samo na sedmostrukom osvajaču Zlatne lopte.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group