Skrivena policijska oprema uhvatila dilera nakon saznanja da mu je droga nestala iz šteka

Skriveni policijski fotoaparat uhvatio je momenat kada je švercer droge shvatio da je njegova velika zaliha, za koju je smatrao da je potpuno bezbedno zakopana u zemlji, nestala...

Kristijan Tačev tvrdi da radi kao lični trener i prodaje elektronske cigarete kako bi zaradio za život, ali je za njega policija sumnjala da zapravo radi u veoma sofisticiranom lancu trgovine narkoticima, koji operacije bazira u zapadnoj Australiji. Takev je zadužen za premeštanje narkotika i novca za kriminalnu grupu vezanu za bajkere i tokom prošle srede osuđen je na jedanaest godina robije.

Potpuno nesvestan policijske operacije koja je sprovedena kako bi ga uhvatila u momentu kada shvati da je njegova velika količina skrivene droge, za koju je procenjeno da ima uličnu vrednost između šest  i dvanaest miliona australijskih dolara, nije na mestu na kom ju je zakopao, okruženom šumom i bujnim zelenilom.

Dvadesetpetogodišnjak je praćen od strane policijskih službenika duže vreme i na kraju ih je odveo do parčeta zemlje gde je sakrio petnaest kilograma metamfetamina. Kada je priveden, on je u gepek automobila stavljao torbu sa pola miliona australijskih dolara. Tačev je zakopao deset kilograma ove droge u Edžvoter parku u severnom delu Perta, pre nego što je jedan član moto bande Hells Angels došao da je iskopa.

Bajker je uhapšen i policija je nakon toga tragala za drugim mestom na severozapadu koje je Tačev takođe posećivao, pronašavši malu rupu, sa još oko pet kilograma metamfetamina. Australijska federalna policija zatim je nabavila nalog za prismotru, što je omogućilo tehničkom odeljenju da postavi poseban aparat.

Tačev je nakon nekog vremena snimljen pokušavajući da iskopa svoju drogu sa rukavicama oko dvadeset i pet minuta. On je bio očigledno vidno potrešen i prestravljen kada je shvatio da droge više nema, jer su je inspektori već iskopali i preneli na drugo mesto.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group