Žena koja se udala za krpenu lutku kaže da im veza visi o koncu jer ju je prevario

Gospođa koja tvrdi da se udala za krpenu lutku i podarila mu dete, sada kaže da im veza visi o koncu, jer je optužila svog ručno izrađenog supruga da ju je prevario...

Meirivone Roha Moraes bila je spremna da proslavi prvu godišnjicu braka sa krpenom lutkom Marčelom, ali je završila slomljenog srca, nakon što je njena prijateljica videla njenog voljenog kako odlazi u motel sa drugom ženom. Sada, Meirivone i Marčelo spavaju u odvojenim sobama.

Očajna žena je izjavila: "Saznala sam preko prijateljice koja mi je rekla kako je videla Marčela kako ulazi u motel sa drugom ženom, dok sam ja bila u bolnici tri dana i tri noći sa Marčelinjom, našim sinom, koji je imao virus. Prvo sam pomislila da me ona laže, ali onda sam pogledala njegov telefon i videla poruke sa drugom ženom i uverila se da me vara. Uporno je sve poricao i govorio mi da me voli, dok je takođe plačući tražio moj oproštaj. Rasprava je bila jako ružna i uplašila je našeg sina koji je plakao, zbog čega sam mu ja rekla 'Vidiš li šta si uradio?'. Pitala sam ga ko je druga žena u njegovom životu, ali mi nije odgovorio".

Iako je prvobitno razmatrala da izbaci varalicu Marčela iz svog doma u potpunosti, pristala je da mu dozvoli da ostane u kući zbog svoje dece, Karol i Dijega, i njihovog zajedničkog sina Marčelinja. "Želela sam da ga izbacim iz kuće, ali naša beba raste i u ovoj fazi svog života bi mu jako nedostajao njegov otac. Takođe, ljubav koju osećam prema njemu navela me je da mu oprostim - ali ne sasvim. Mislim da ne bih mogla da živim bez svog muža. Moram razgovarati sa njim, i on mora doneti odluku, jednom za svagda, da me više neće varati. Ako se to ponovi, definitivno mu neću oprostiti".

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group