Louis Vuitton brend kreirao prvi bilijarski sto

Ovo je specijalan poklon za sve ljubitelje bilijara...

Louis Vuitton je brend koji je postao sinonim za luksuznu modu i otmene odevne komade odeće, ali ovoga puta, ovaj brend je odlučlio da uradi nešto sveže i da svojim potrošačima ponudi novu notu luksuza i hedonizma.

Tako je rođen ovaj prelepi i luksuzni bilijarski sto, koji je napravljen od različlitih materijala, uključujući i skupocenu kožu. Koža se nalazi na okviru bilijara i pruža vrlo prijatan osećaj kada se na njega oslanjate, dok su ostali delovi napravljeni od drveta i skupocenih tkanina koje se koriste i za kreiranje LV stvari.

Poznati logo brenda jasno se vidi na bilijarskom stolu i odmah stavlja do znanja da je reč o eksluzivnom izdanju koje neće moći svako da poseduje.

Iz Louis Vuitton kompanije poručuju da će kupci stola moći da ga kreiraju po želji, odnosno da će moći da biraju boje materijala, kao i vrstu materijala od kojih će sto biti napravljen: Cena još uvek nije poznata, ali verujemo da ovo neće biti jeftina igračka.

Foto:Da Man

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group