Metallica lansira novi viski inspirisan muzikom

Svi ljubitelji benda Metallica, od sada mogu osetiti novi potpis treš metal zvuka u formi njihovog inovativnog novog viskija imena Blackened...

Muzičari iz Kalifornije sarađivali su sa vrhunskim destilerom Dejvom Pikerelom, kako bi kreirali svoju ličnu liniju burbona i viskija, koji je finiširan niskohercažnim frekvencijama mnogobrojnih stvari ovog benda.

Nakon što su viskiji kombinovani u crnoj brendi buradi kako bi bili finiširani, oni su oživljeni nepogrešivim, snažnim i odvažnim tonovima grupe Metallica. Upotrebom posebnog sistema zvanog BLACK NOISE™, viski se mućka i meša, dok ga zvuk navodi da se što više pridržava bureta, gde kupi dodatne arome i karakteristike.

Pikerel, koji je takođe i diplomirani hemijski inžinjer, objašnjava da ovaj muzički tretman zaista koristi radi kreiranja ove Sweet Amber linije viskija.

„Ovo je samo dodatni sistem tokom finalnog procesa. Zvučni talasi tresu molekule viskija u njihovom jezgru. Sa dovoljno niskom frekvencijom, aromatizujući elementi počinju da stvaraju sebi put iz bureta i prelaze u viski.“

Dimljena karamela, hrast i med su prisutni u nosu, dok se prilikom ispijanja ovog viskija mogu osetiti moderni naglasci, još pri prvom gutljaju.

Svi ukusi BLACKENED kolekcije bazirani su na medu, cimetu, pimetu, karanfiliću i menti, sa neočekivanim naglascima kajsije ispod svega. Svi kupci mogu očekivati veoma pitak finiš sa blagim kremastim dodacima karamele, javorovog sirupa i meda.

Najbolje od svega jeste to što kupci čak, mogu slušati pesme i koje su oblikovale svaku flašu putem plejliste koja dolazi putem glavnih striming servisa. Blackened linija sada je dostupna za naručivanje putem interneta, a tokom septembra će startovati sa širokom prodajom u odabranim marketima i po ceni od 43 dolara u Americi.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group