Evo zašto je najbolje kada živiš sam

Samački život ima svojih prednosti...

U redu, iako je cilj svih nas  da se skrasimo i da pronađemo ženu našeg života s kojom ćemo da provedemo ostatak života, samački život ima svojih prednosti. Samoća možda zna da bude dosadna, ali ponekad isto tako zna i da prija, a kada ste sami sa sobom u svom stanu, onda ste samom sebi gazda.

Predstavljamo vam 10 razloga zbog kojih je samački život strava...

10. Ne morate uvek da nosite pantalone

Nismo sigurni zašto, ali veliki broj muškaraca ima potrebu da se u donjem vešu šeta po kući. Ovo je naravno, dosta teže kada vam je kuća puna rodbine, ali kada ste samac, onda možete skroz da se opustite. Ne morate se bojati da ćete nekog uvrediti ili uplašiti, jer ste samo vi tu.

09. Čistite kada to vi želite

Poznato nam je da žene često znaju da „zvocaju“ oko čišćenja kuće. To je izgleda njihova prirodna karakteristika. Iako predlažemo i muškarcima da budu pedantni i čisti, kada ste sami to možete uraditi kad kod želite. Svima se desi period kad ih mnogo mrzi da sređuju kuću, ali ipak pod pritiskom drugih osoba, to morate da radite i protiv svoje volje. kada ste sami, stvar je potpuno drugačija.

08. Spavate kao „top“

Znate li šta se desi kada živite sami? Upravo tako, NIŠTA, jer nema nikoga ko može nešto da napravi. Ovo znači da ćete poptuno biti izolovani od buke i moćićete da spavate kao „top“.  Takođe možete da spavate gde god poželite i kako god poželite.

07. Toalet je samo vaš

Jedna od najvećih muka grupnog života je kada čekate red za toalet ili kada vam neko potroši toplu vodu. Kada ste samac, to više nije problem. U toaletu možete i spavati ako želite.

06. Možete da dovedete bilo koga

Ovo je jedna od najvećih prednosti samačkog života. Ne morate da razmišljate o roditeljima ili nervorznoj ženi. Dovedite društvo i napravite žurku kad god to vi poželite.

05. Magnet za ribe

Kako da bolje privučete devojku nego sa praznim stanom. Skrivanje od roditelja je možda bilo zanimljivo u srednjoj školi, ali ništa nije vrelije i bolje o praznog stana koji je samo na vašem raspolaganju. U praznom stanu vaša akcija će biti još vrelija.

04. Televizor je vaš

Verovatno ste i u prodičnoj kući ili stanu imali televizor u svojoj sobi, ali ništa nije bolje od velikog televizora u dnevnoj sobi, zar ne. Ovo je još jedna prednost samačkog ćivota. Svih 200 kanala, samo na vašem raspolaganju.

03. Jedite šta kod hoćete

Kada živite sa drugim osobama, to većinom znači da morate da se dogovarate oko izbora hrane. Kada niste sami stvar je potpuno drugačija. Ako vam novčanik to dozvoljava, možete se hraniti pljeskavicama svakog dana ako to poželite.

02. Uređivanje prostora

Kada imate svoj stan u kome samo vi živite, onda od njega možete napraviti vašu „palatu“ bez ikakvog tuđeg uticaja. Koliko ste puta pomislili da okačite neku sliku, a glas iz druge prostorije govori „mislim da je to glupo“. Ako ste samac, onda su vas ovi problemi zaobišli.

01. Sami ste svoj gazda

Ovo je verovatno najveća prednost samačkog života. Koliko god se trudili da  budete samostalni, to nikada neće postati dok ne počnete da živite sami. Ovako ćete biti slobodni tuđeg uticaja i sami ćete sebi biti gazda. Samo se potrudite da radite u svoju korist,a ne protiv nje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group