Kako da joj pokažete da ste muškarac, a ne dečak

Bilo je krajnje vreme da odrastete...

Šta je ono šta muškarca čini upravo muškarcem. Mnoge žene kažu da se osećaju kao da su u vezi sa dečacima, a ne sa muškaricma i da traže pravog čoveka koji će biti tu za njih. Dakle, šta je potrebno da uradite kako biste pokazali da ste pravi muškarac.

Evo odgovora:

1. Oblačenje

Pravi muškarac zna da se obuče za svaku priliku i neće nositi nešto što nije u skladu sa njegovim godinama i karakterom. Takođe, pravi muškarac se ne plaši da obuče odelo i da stavi kravatu oko vrata.

2. Samopouzdanje

Naučno dokazano – verujte u sebe i drugi će verovati u vas.

3. Vodite računa o frizuri i bradi

Muškarac nikada neće dozvoliti sebi da se zapusti, ali dečak hoće. Zbog toga vodite računa o vašoj frizuri i redovno brijte ili trimirajte vašu bradu kako biste postigli najbolji izgled.

4. Udelite kompliment

Ako želite da ostavite utisak kod vaše lepše polovine, morate da znate trenutak kada treba da udelite kompliment. Naravno, morate paziti da vaši komplimenti ne prerastu u nepotrebno laskanje.

5. Otvorite oči

Kada ste sa ženom, morate širom da otvorite oči. Posmatrajte je i komentarišite svaku novinu na njenom telu ili stajlingu.

6. Poštujte vreme

Jedan od znakova da ste porasli znači i da te prestali da kasnite i da ste počeli da poštujete svoje, ali i tuđe vreme. Ovo je prava odlika džentlmena koju morate imati ako želite da budete pravi muškarac.

7. Mislite na sutra

Ako živite samo za danas, onda verovatno nećete imati mnogo uspeha, ali ako uspete da sagledate širu sliku, verovatno ćete mnogo toga ostvariti u životu. Ako ona primeti da ste čovek koji razmišlja o budućnosti,verovatno će hteti da svoju budućnost podeli sa vama.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group