Kako da joj skinete gaćice uz pomoć bilijara

Devojke obožavaju muškarce koji znaju da pogode pravu rupu...

Svi muškarci obožavaju bilijar i često ga igraju, ali samo su neki pravi majstori u tome. Da biste naučili da bilijar igrate kao profesionalac, onda se ovoj igri morate posvetiti i morate je igrati svakodnevno kako biste usavršili svoje tehnike i majstorije.

Oni koji dobro igraju bilijar imaju jednu veliku prednost, a to je osvajanje ženskih pogleda. Izgleda da je ženama urođeno da jure muškarce koji znaju da pogode pravu rupu, a oni koji to demonstriraju na bilijaru kažu da im je vrlo lako da osvoje ženska srca.

Ekipa sa Youtube kanala „ Venom Trickshots“ nam je pokazala kako je lako impresionirati devojke ako znate da igrate bilijar kao profesionalac. Momci koji su pokazali svoje veštine su lako naterali devojke da se popnu na sto, a neke su čak pristale  da stvari učine zanimljivijim, pa su skinule nepotrebne slojeve odeće.

Zato smo mi odlučili da vam pomognemo i  da vam damo savet, kako da smuvate devojke uz pomoć bilijara.

Kada primetite lepu devojku u salonu za bilijar, pitajte je da li je raspoložena za jednu igru i kada se malo opustite, pitajte je da li želi da se kladi. Naravno, vaše klađenje ne treba da bude vezano za novac, već za njen broj telefona. Ako ste sigurni u svoje veštine onda se kladite da vam ona da vaš broj ako pobedite, a da ćete vi uraditi sve što ona želi ako izgubite.

Naravno, sada se postavlja pitanje  - kako da budemo sigurni da ćemo uvek pobediti?

Da biste stalno pobeđivali, potrebno je da stalno igrate bilijar, a to ponekad može biti teško jer je iznajmljivanje stolova skupo i zahteva od vas da izdvojite dosta vremena. Međutim, postoji način da bilijarski sto imate u vašem domu i to na neverovatan način.

Fusion Tables su stolovi za bilijar koji na prvi pogled izgledaju kao trpezarijski sto, ali se u dva jednostavna koraka transformišu u profesionalni bilijarski sto koji će vam omogućiti da u vašem domu razvijete neverovatne bilijarske veštine.

Kao bonus, činjenica da u svom domu posedujete bilijarski sto će biti još jedna dobra fora, koja će vam pomoći da lakše dovedete devojke, koje će sigurno hteti da isprobaju sto na različite načine.

Ako želite da posedujete bilijarski sto u vašem domu, onda posetite FUSION TABLES sajt gde ćete dobiti sve potrebne informacije.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group