Koje profilne slike se najviše sviđaju ženama

Ako želite da napravite najbolju profilnu sliku, evo šta treba da uradite...

Nova naučna istraživanja se sve više bave društvenim mrežama, što nas ne čudi, jer se sve vrti oko virtuelnog sveta. Naravno, cilj svakog korisnika je da na svom profilu izgleda što lepše i atraktivnije, a prvi utisak ostvaruje glavna, tj. profilna slika. Zbog toga se vodi teška borba ko će napraviti najbolju fotku.

Zbog toga sada postoje mnogobrojni filteri koji služe da svoje fotografije poboljšate i ulepšate. Međutim, šta je zapravo potrebno da uradite da biste imali dobru profilnu sliku. Da li je bitno okruženje, odeća, vaš izlged ili efekti?

Naučnici su hteli da odgovore na ovo pitanje i napravili su anonimnu anketu i rekli velikom broju žena da ocene muške profilee fotografije na skali od 1 do 10. Rezultati su bili vrlo iznenađujući.

Verovali ili ne, muškarci koji su koristili efekte i različite filtere nisu naišli na oduševljenje kod žena, jer su one rekle da su te slike veštačke i da ne prikazuju njihovu realnu sliku. Takođe, muškarci koji su se slikali po noćnim klubovima, automobilima i drugim sličnim situacijama takođe nisu impresionirali pripadnice lepšeg pola.

Slike koje su najbolje ocenjene su one na kojima se muškarci smeju, ali tu postoji jedna caka. Oni koji su se smejali sa otvorenim ustima bili su lošije ocenjeni od onih koji su se smejali sa zatvorenim ustima. Istraživanja su pokazala da su najlepše muške profilne fotografije one na kojima se muškarci smeju zatvorenih usta.

Dakle, sada znate šta da radite, ako želite da prikupite mnoštvo ženskih lajkova na svom profilu. Pronađite dobar prirodan ambijent i osmehnite se tako da vam se ne vide zubi, to je ono šta žene vole.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group