Muškarcima je teže kada su sami nego ženama

Istraživanja su pokazala da muškarci ne vole da budu samci...

Iako muškarci često govore o tome kako ne žele da se vezuju i zadržavaju dugo sa jednom osobom, najnovija naučna idtraživanja pokazuju da muškarci strahuju da budu sami i da su žene daleko bolje kada je reč o ovom problemu.

61% ispitanih žena je reklo da one najnormalnije funkcionišu kada su same i da im nije potreban muški partner da bi mogle da vode normalan život. Muškarci su u drugu ruku bili uplašeniji i samo 49% ispitanih muškaraca je reklo da su oni srećni bez žene u životu i većina je iskreno rekla da oni bez ženske polovine teško mogu da vode normalan život.

Istraživanja su takođe pokazala da su muškarci ti koji više jure žene i koji više žele da stupe u veze. 65 % muškaraca je priznalo da traže partnerke sa kojima bi ušli u ozbiljnu vezu, dok je 75% žena reklo da u toku prošle godine nisu bili u vezi i da ne žele ozbiljno da se vezuju sa muškarcima.

Muškarci koji su rekli da im je teško da budu sami su u većini slučajeva bili oni koji su nekada bili u dugoj vezi iz koje su izašli. Pošto su osetili kako raskid boli, oni se plaše da budu sami i konstantno priželjkuju da budu sa srodnom dušom do kraja života.

Zbog toga savetujemo svim muškarčinama koji se prave da sve mogu sami, da to ne rade i da se potrude da nađu svoju lepšu polovinu. Ako ovo čita i neka pripadnica lepšeg pola, onda se nadamo da ćete sada imati više razumevanja prema muškarcima i da ćete se potruditi da im pomognete i ulepšate dane.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group