Načini na koje odbijate žene a niste ni svesni

Praktično sve što muškarci rade privlači žene… Ovog puta vam ekskluzivno iz ženskog ugla otkrivamo šta to žene odbija od vas, čega možda sami niste svesni.

Muškarci će dati sve od sebe da impresioniraju ženu koja im se dopadne i ostave dugotrajne utiske. Šarmantni i harizmatični muškarac može privući i osvojiti gomilu žena, ali, samo nekolicina muškaraca se uklapa u taj profil. Privlačenje jedne žene nije nikako lak zadatak.

Postoji mnogo stvari koje moraju biti u pravom redu, kako bi žene uvidele da je određeni muškarac dobar za njih i kako bi mu dale šansu. Budućnost jedne veze može ležati u samo jednom trenutku. Mnogo muškaraca ne razume da postoji delikatni balans koji se mora održati, ako žele da jedna žena bude zainteresovana za njih. Morate biti pomalo od svega – smešni, šarmantni i puni samopouzdanja, ali bez preterivanja.

Veoma je važno znati šta se jednoj ženi dopada, a šta ne. Stvari koje joj se ne dopadaju su podjednako važne kao one koje joj se sviđaju. Dobar razgovor sa ženom sadrži muškarca koji bez mnogo truda uspešno manevriše kroz više tema, a muškarci su često nesvesni da rade nešto što dame šalje što dalje od njih. Ponašanje i navike koje imaju često su nezapažene od strane njih samih, ali ih dame vide i iz svemira. 

10. Negativni stav

Posedovanje negativnog stava je veoma slično karmi. Ako šaljete negativne vibracije, negativne stvari će vam se događati. Naravno, niko ne može biti pozitivan u svemu, odnosno svako ima neke stvari koje voli i neke koje ne voli, ali niko ne želi da bude u blizini osobe koja ne voli ništa. Žene privlače muškarci sa kojima se mogu lepo provesti. Što se više zabavljaju, veća je šansa da će ostati u vašem životu. Neko ko se konstantno žali i ima negativni komentar na sve će pokvariti raspoloženje i navesti ih da potraže svoju sreću drugde.

9. Dosadni ste

Ako ste osoba na koju se može osloniti, to nije loša stvar. Žene to vole naravno, jer su one ipak u konstantnoj potrazi za muškarcem koji im može biti jak oslonac. Ipak, ako ste previše dostupni i igrate bezbedno, to onda ženi govori da ste predvidivi i da se plašite bilo kakvog rizika. Žene vole muškarce koji su zabavni i interesantni, odnosno one koji su šarmanti i pomalo spontani. Kada ste sa jednom ženom, ona treba da se oseti tako da u tom trenutku ne želi da bude na bilo kom drugom mestu. Oslobodite se svojih rutina i budite malo neobični, odnosno nemojte se uklapati u masu, kao da ste fabrički proizvedeni.

8. Žalite se na svoju bivšu devojku

Možete mnogo saznati o budućnosti jedne osobe, ukoliko bacite pogled na njenu prošlost. Poznavanje malo detalja o nečijoj prethodnoj vezi može vam dati ideju šta vas potencijalno očekuje. Prošla iskustva su veoma važna, ali je veoma važno kako se o njima govori. Ukoliko se previše žalite na svoju bivšu devojku, pokvarićete trenutni razgovor, a verovatno i bilo kakvu šansu za vezu sa ženom sa kojom razgovarate. Žene ponekad ne žele da znaju sa kim ste bili pre njih, a posebno ne vole da slušaju negativne stvari u velikim količinama. Uvek im padne na pamet kako ćete se ponašati ako ona jednog dana postane bivša devojka.

7. Previše komplimenata

Svaka žena voli da dobije poneki compliment. Uvek ćete joj staviti osmeh na lice ukoliko joj udelite koju lepu reč, ali, čak i to može biti mač sa dve oštrice. Ukoliko jednoj ženi dajete previše komplimenata, delovaćete neiskreno i ona vam neće poverovati. To veoma lako može postati iritantno, a izaziva povlačenje i nepoverenje kod vaše potencijalne partnerke. Atmosfera može postati neugodna i neprijatna, a vi možete ispasti beskrupulozni laskavac. Jedan ili dva komplimenta o njenoj ličnosti i izgledu su sasvim dovoljni.

6. Naivni ste

Žene vole muškarce koji su snažne ličnosti i koji se bore za sebe. One se osećaju bezbedno sa njima i znaju da će ih zaštititi ukoliko bude potrebno, a naivni muškarci koji dozvoljavaju drugima da manipulišu njima su daleko od onoga što žene vole. Ako dozvoljavate vašim prijateljima, osoblju u kafiću ili restoranu, pa čak i njoj samoj da vas vrte oko malog prsta, ona u vama nikada neće videti muškarca sa kojim želi vezu. Nemojte pogrešno shvatiti, žene ne žele nekoga ko će započeti tuču ili svađu kad god da nije po njegovom. One hoće osobu koja ume da kaže ne i koja ne dozovljava drugima da ga koriste.

5. Deljenje previše informacija

Zahvaljujući reality tv programima i društvenim mrežama, svako može znati sve o svakome, za samo nekoliko minuta. Neke stvari ipak treba da ostanu privatne. Kada upoznajete nekoga novog, važno je da ih malo po malo upućujete u svoj život i delite privatne stvari. Ukoliko sa ženom podelite vaša interesovanja, hobije i neku anegdotu iz detinjstva, to će je svakako zainteresovati, ali ako joj ispričate sve vaše tajne želje, ona će prvom prilikom pobeći od vas. Malo misterioznosti je uvek dobro. Lagano skidajte jedan po jedan sloj i otkrivajte svoju ličnost. Intimni detalji su ono što vas čini jedinstvenim, ali morate ih otkriti u pravo vreme.

4. Hvalisavi ste

Jedan od mnogih načina da navedemo nekoga da se zainteresuje za nas jeste impresioniranje. Početni razgovor sa ženom je vreme kada muškarci pokušavaju da ispadnu interesantni, bogati i vredni divljenja. Mnogi muškarci počnu da se hvale i misle da na taj način pričaju ženama šta žele da čuju, ali ih zapravo odbijaju i stavljaju na spisak nepoželjnih osoba. Ako se hvalite, ne samo da ispadate nadmeni i arogantni, već je i navodite da misli loše sama o sebi.

3. Neuredni ste

Kada idete na prvi sastanak sa nekom ženom, prvi utisak koji ona stekne o vama znači i više nego što mislite. Na taj način, ona će otkriti više stvari, bez ijedne progovorene reči. Često, sam izgled muškarca govori više o njemu, nego on sam. Veoma je važno da vaša neverbalna komunikacija bude podjednako uglađena kao i vaše reči. Ukoliko vodite računa o vašem izgledu i delujete uredno, možete lako poboljšati svoj prvi utisak i navesti ljude da vas primete. Negovani i uredno obučeni muškarci su uvek poželjniji od svoje suprotnosti.

2. Ne mirišete

Jedno od najboljih čula koje poseduje ljudsko telo je miris. Prijatni mirisi su interesantni i opuštajući, dok su neprijatni mirisi napad na naša čula i nešto zaista užasno. Nisu vam dovoljne samo pametne reči da privučete jednu ženu. Miris jednog muškarca će ženu privući ili odbiti pre njegovih reči, tako da je veoma važno da muškarac miriše prijatno kako bi uopšte dobio šansu. Loš zadah je stvar koja žene odbija od vas, tako daleko da ih više nikada nećete stići. Šta god da kažete ili uradite, neće vredeti. Parfemi su još jedan aspekt koji može raditi u vašu korist, ali i suprotno. Ukoliko stavite previše parfema, teško je biti u vašoj blizini, dok je miris tela i znoja nešto što mora biti pod kontrolom ukoliko želite da privučete jednu ženu.

1. Nedostatak samopouzdanja

Nesigurnost je osobina koja odbija žene uvek. Samopouzdanje je ključna osobina koju morate posedovati u razgovoru sa ženama. Veoma je privlačno kada muškarac koji razgovara sa ženom bude siguran u sebe i govori jasno. Samopouzdanje je balans između skromnosti i hvalisanja. Znate kakva ste osoba i u čemu ste dobri, ali nema potrebe da budete puni sebe. Kada ste sigurni da ste dobra osoba i da ste vredni pažnje, žene će biti privučene vašim stavom i ponašanjem. Svako ko je u vašem društvu osetiće se prijatno i opušteno. Ako ste sigurni sami u sebe i drugi će vas videti tako.

D.Ć.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group