Top 3 saveta koji će vam pomoći da smuvate svaku devojku

Prvi korak je najteži, posle je sve lako...

Prilaženje devojkama je verovatno jedna od najtežih i najstresnijih stvari u životu.  Muškarci su uvek imali strah od prilaska devojkama, a glavni razlog za to jeste strah od odbijanja. Takođe, mnogi ne znaju šta da rade u takvim situacijama i kako da pokrenu konverzaciju sa osobom koju prvi put vide u životu. Neki pokušavaju da iskoriste svoj humor, dok drugi koriste dovitljive fore kako bi napravili konverzaciju.

U ovakvoj igri, pravila nema, morate koristiti sve što imate na raspolaganju kako biste napravili konverzaciju i kako biste razgovor učinili zanimljivim. Naravno, to će nekada uspšeti, a nekada neće, pa je najvažnija stvar od svega da budete psihološki jaki i da pokažete da ste samouvereni i da imate samopouzdanja. Ako ste vi sigurni u sebe i ako ne pokazujete strah, ogromne su šanse da ćete se devojci svideti.

Dejvid sa popularnog Youtube kanala „How to Beast“, pokazao nam je kako on to radi i otkrio nam je tri glavna saveta koji mu pomažu da skoro svakog puta smuva devojku koju želi.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group