Trikovi koje devojke koriste da nas smuvaju

Devojke su spremne na svakakve trikove kako bi osvojile muškarca kojeg žele...

Muškarci su oduvek pokušavali da shvate na koje su to fore i cake pali i tako završili sa svojim devojkama ili ženama. Naranvo, ne kažemo da nam ne prija što se žene trude da osvoje naša srca i pažnju, ali samo želimo da vam otvorimo oči i da vam predstavimo najčešće trikove kojima se pripadnice ženskog pola služe.

13. Nakit

Iako mušakrci ne obraćaju pažnju i ne razumeju se puno u nakit, oni ipak ne svesno padaju na žene koje na sebi nose šljašteće stvari. To žene znaju i koriste, pa se pazite žene koja na sebi ima dosta nakita.

12. Fensi cipele

Istraživanja su pokazala da veliki broj muškaraca voli lepa ženska stopala. Dobre cipele su odličan način da se stopala naglase i istaknu, pa zbog toga žene toliko vole da kupuju nove cipele.

11. Prigušeno svetlo

Sigurni smo da ne možete da budere ravnodušni, kada se devojka mazi i približava da vas poljubi dok je svetlo u sobi u kojoj se nalazite prikušeno. Žene ovaj trik vrlo često koriste i u većini slučajeva dobiju ono što žele.

10. Govor

Iako to verovatno ne primećujete, devojke se trude da svoj govor učine seksipilnijim i privlačnijim, pa je to jedan od razloga zbog kojeg verovanto vrlo brzo padnete na nju.

09. Solarijum

Hajde priznajte, sigurni smo da ne možete da odolite tamnoputim lepoticama. Zbog toga je solarijum omiljeni prijatelj žena.

08. Donji veš

Ništa nije uzbudljivije od seksi donjeg veša

07. Farbanje u plavo

Nismo sigurni zašto, ali svi muškarci vole plavuše. Ako se vaša simpatija ofarba u plavo, to je verovatno kako bi vas privukla.

06. Frizura

Frizura je takođe od velikog značaja. Žene dosta vremena provode kako bi svoju kosu učinile što lepšom i tako osvojila muška srca.

05. Donja frizura

I ova frizura je vrlo važna, pa žene i svojim privatnim delovima posvećuju dosta pažnje.

04. Prijateljice

Devojke često imaju prijateljice koje im pomažu i koje ulaze u kontakt sa vama kako bi otkrile nešto više o vama i kako bi svojoj prijateljici otvorile put.

03. Oblačenje

Garderoba i stil igraju veliku ulogu, a to žene znaju, pa se zbog toga trude da uvek izgledaju kao da su sišle sa piste.

02. Šminka

Šminka je glavno žensko oruđe koje one koriste kako bi „upecale“ muškarce.

01. Dobra ličnost

Žene u početku žele da stave do znanja da su dobre osobe kako bi vam se što više svidele. Naravno, veliki broj žena zna da se prestavi lažno pa se pazite da vas ne osvoji pogrešna osoba.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group