Žene misle da ste ČUDAK ako ovo radite

Sigurni smo da je svako od vas ovo barem jednom radio...

Žene vole svoju privatnost i žele da se osećaju slobodno, a ako vi to na neki način ugrozite onda one neće imati lepo mišljenje o vama. Žene ne vole kada ih muškarci ispituju i kada proveravaju šta su one radile, a ovo je jedna od najvećih grešaka koju veliki broj muškaraca pravi.

Reč je o proveravanju na društvenim mrežama. Mnogi muškarci su priznali da svakodnevno proveravaju aktivnosti svojih simpatija na društvenim mrežama i da tako prate svaki njihov korak. Oni su otkrili da žele da vide šta one rade i da li se one viđaju sa nekim drugim muškim osobama. Zbog toga oni proveravaju njihove fotograifje,statuse i čak gledaju mesta gde izlaze kako bi utvrdili šta one rade i skim izlaze. Neki čak prelaze granice i proveravaju liste prijatelja kako bi videli sa kim se njihove partnerke druže i komuniciraju.

Žene su rekle da ne podnose muškarce koji ovo rade i da je to narušavanje privatnosti koje se može smatrati nekim vidom uznemiravanja. Žene su rekle da su muškarci koji ovo rade čudaci koji nemaju visok nivo samopouzadnja i koji moraju da proveravaju svoje partnerke jer se plaše da će ih one ostaviti.

Veliki problem se javlja i kod parova koji su tek započeli vezu. Muškarci koji proveravaju žene u tek započetim vezama rizikuju da ostanu bez svojih partnerki i da pokvare savršene veze koje su započeli.

Zbog toga se trudite da se držite podalje od proveravanja na društevnim mrežama i pokušajte da sve rešite direktno i u četiri oka sa vašom partnerkom. Ako mislite da ona nešto krije, onda je to direktno pitajte i stavite joj do znanja da vam nešto smeta. Tako ćete ostvariti bolju komunikaciju i odnos, a vaša veza biće stabilnija i čvršća.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group