8 seksualnih fantazija koje neće podeliti sa vama

Sve žene su različite, ali ako niste sigurni šta one žele u spavaćoj sobi, ovaj članak je dobra početna tačka…

Postoje neke stvari koje žene jednostavno ne žele da podele sa svojim partnerima – možda se previše stide, previše su uviđajne, ili ne žele da povrede vaša osećanja. Baš iz tog razloga, preko 100 žena je učestvovalo u anonimnim anketama, gde su otkrile svoje najdublje tajne. Pripremite se i hvatajte beleške jer ćete u ovom članku naučiti dosta toga. Kada sve ovo dobro prostudirate, upotrebite svoje novo stečeno znanje u praksi.

1. Možda želi grublji seks

Podređenost i dominacija su fantazije koje su učestale kod oba pola. Zapravo, čak 65 % žena želi da ima seks sa dominantnim partnerom. Savetujemo vam, da ako ovo već niste probali, isplanirate filmsko veče gde ćete gledati 50 nijansi sive ili neki sličan film. Iako vam to deluje kao kliše, žene često spuste svoj gard kada vide da neko drugi to radi. Ako je ni to ne pokrene da nešto sama kaže, pokrenite vi priču i recite joj, kada naiđe neka scena koja vam se dopadne “hoću da isprobamo ovo” ili nešto slično.

2. Mašta o drugim ženama

Ovu fantaziju verovatno delite. Preko pola ispitanih žena smatra da je pornografski film sa dve devojke jako interesantna stvar. Ako želite da je navedete da vam ovo prizna, tokom regularne seksualne igre joj nametnite tu ideju, tako što ćete joj ispričati šta mislite o njoj i još jednoj ženi u akciji.

3. Želi više poljubaca

Čak 63 procenta žena koje su učestvovale u anketi su izjavile da žele više ljubljenja. Muškarci često stvari odmah prebacuju na seksualnu stazu, a dame bi htele da zagrevanje za pravu akciju traje malo više. Sa druge strane, ako se ljubite samo pred seks, znajte da gubite dosta toga.

4. Maštaju i o drugim muškarcima, takođe

Maštanje o drugim ljudima je sasvim normalno, kako tvrde brojni stručanjci iz ovog polja. Ako shvatite da to nije realna želja, već samo bezopasno maštanje, shvatićete da je to sasvim u redu. Ipak, morate priznati da i sami često maštate o drugim ženama, zar ne?

5. Uživa u solo igri

Mnoge žene su tokom ove ankete podelile da često uživaju u solo igri, a čak 23 procenta je otkrilo da svoje seksualne igračke krije od svog partnera. Ako želite da imate ulogu u toj igri, idite zajedno u seks šop i zajedno odaberite neku igračku – isplanirajte celo veče oko toga i prepustite se uživanju.

6. Folira orgazam – češće nego što ste mislili

Čak 4 žene od 10 ovo priznaju. Nemojte se postavljati defanzivno ako ikada budete razgovarali o ovome, već pokušajte da saznate da li nešto radite pogrešno. Dajte joj priliku da se opusti i onda je pitajte šta bi želela da joj radite, a da ranije niste.

7. Možda je zanimaju čudne stvari

Sedam od deset žena želi da isproba nešto novo u spavaćoj sobi, ali mali broj je spreman da se na tu temu otvori pred svojim partnerima. Savetujemo vam da kreirate seksualni meni gde ćete i vi i ona zapisati koje biste akcije želeli da probate i svakog sledećeg puta, odaberite nešto sa menija što odgovara i vama i njoj i prepustite se uživanju. Postoje čak i aplikacije za telefone koje će vam predložiti neku novotariju svaki put kada to poželite.

8. Želi seks češće nego što vi to mislite

Nemojte nikada pretpostaviti da vaša devojka nije u raspoloženju za seks. Čak sedam od deset žena je priznalo da želi više seksa, do kog nije došlo tek tako jer on treba da se desi – čak i kada ste nekoliko godina u vezi ili braku, žene žele da ih zavedete. Kako mnogi stručnjaci tvrde, predigra može trajati tokom čitavog dana, uz pomoć poruka, poziva, lepog izgleda i truda, koji se ulagali kada ste tek krenuli da se zabavljate. Nemojte zaboraviti svoje početke!

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group