Clarkson sprema novi Top Gear


Prošlo je već mesec dana od incidenta koji je izazvao Jeremy Clarkson na snimanju  koji je doveo do njegovog otpuštanja sa BBC-a...

Sada, ovaj voditelj je objavio članak u Sunday Times magazinu u kojem je potvrdio da nema šanse da se vrati na BBC i Top Gear. Takođe, najavio je novi projekat na kojem radi. 

"Izgubio sam jednu bebu, pa ću napraviti drugu", rekao je u svom stilu. "Ne znam još ko će biti drugi roditelj, ili kako će beba izgledati, ali ne mogu da sedim kući i organizujem svoj foto album".

Clarkson je pre nekog vremena rekao da je smrt njegove majke, kao i neuspeli brak doveo do toga da se fokusira samo na posao. Takođe, tvrdio je da mu je reččeno da postoji mogućnost da boluje od raka, samo dva dana pre incidenta. Na svu sreću, njegovo zdravlje je dobro i ispostavilo se da nema raka.

Interna istaga BBC-a je rezultovala njegovim otkazom, a istaga policije se okončala bez sankcija. "Pređena je granica", rekao je direktor BBC-a, Tony Hall. "Pravila su ista za sve".

Auto Exclusive

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group