Lexus LC 500 oduševio posetioce na sajmu automobila u Čikagu

Sajam automobila u Čikagu je u toku, a mnogi automobili premijerno su predstavljeni...

Lexus LC 500 je privukao dosta pažnje na sajmu, a kada budete videli kako izgleda ovaj automobil, onda ćete shvatiti i zašto. Ovo ograničeno izdanje će biti proizvedeno u samo 100 primeraka, a cena jednog osnovnog modela biće 106.212 dolara, što znači da je ovo jedan od skupljix Lexus modela.

Lexus se potrudio da jasno pokaže svima da je LC 500 model rođen za sportsku stazu i da će zadovoljiti potrebe svih ljubitelja automobila. Ispod njegove haube nalazi se 5.0 litarski V8 motor koji proizvodi 471 konjskih snagu i omogućava da ovaj auto bude prava zver. Iako se njegovo ubrzanje ne može porediti sa zverima kao što su Lamborghini, Ferrari i Bugatti, on ipak uspeva da brzinu od 0 do 100 km/h postigne za brzih 4.4 sekundi, dok mu je maksimalna brzina ograničena na 270 km/h.

Što se tiče dizajna, eksterijera i enterijera, o tome nećemo mnogo da vam pričamo, već ćemo vas pustiti da sami proučite fotografije i da sami pogledate o čemu je reč, jer kao što i sami znate, slike govore više od reči.

Foto: Carscoops

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group