Šta Hamilton misli o novoj S klasi?

F1 šampion dobio je priliku da provoza novi Mercedes...

Mercedes-Benz je doveo najmoćnije oružije za promociju najnovije generacije S-klase i regrutovao je sedmostrukg svetskog šampiona Formule 1 Luisa Hamiltona i koosnivača Nvidia kompanije Jensena Huanga.

Prvu polovinu ovog klipa predstavlja Hamilton, koji je izgleda impresioniran najnovijom generacijom S-klase. Naravno, to nije iznenađenje jer mu Mercedes godišnje plaća više od 50 miliona dolara da se trka u F1, tako da neće kritikovati automobil, zar ne?

Tokom snimka, sedmostruki šampion F1 prikazuje mogućnosti autonomnog parkiranja. Takođe govori o funkciji Dinamic Select i njenoj sposobnosti da predvidi šta nas očekuje na putu.

Što se tiče Huanga, on se uglavnom fokusira na tehnologiju koja se nalazi u automobilu. Kao suosnivač Nvidije, tajvansko-američki milijarder očito zna sve stvari vezane za modernu tehnologiju. Nova S-klasa sadrži tri moćne Nvidia grafičke karte, a Huang voli grafiku visoke definicije instrument table i centralnog sistema za zabavu.

U Nemačkoj cene počinju od 93.438 evra za početni model S350d sa kratkim međuosovinskim rastojanjem koji ima 2,9-litarski dizel sa 282 ks i 600 Nm obrtnog momenta.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group