Šta vozi pevač Metalike

Džejms Hetfild pohvalio se svojim voznim parkom...

Slušali vi rok muziku ili ne, sigurni smo da znate za bend METALIKA. Metalika je jedan od najuspešnijih metal bendova svih vremena koji je i danas vrlo aktivan i koji gotovo svake godine pravi koncerte i turneje. Frontmen, pevač i gitarista benda, Džejms Hetfild jedan je od najprepoznatljivijih rokera, koji je svojim ikoničnim glasom i "teškim" pesmama, obeležio čitavu generaciju.

Iako ulazimo u moderno doba gde se sve menja i napreduje, pa i muzika, Metalika je uspela da ostane verna svom zvuku, pa je to jedan od razloga zbog kojih je ona i dalje slušan i cenjen bend. Zbog velikog uspeha benda, članovi Metalike uspeli su da zarade ogromne količine novca, a najuspešnij od svih članova, verovatno je Džejms Hetfild. 

Ovaj čovek je sada otac, muž i porodičan čovek, pa svoje vreme i novac najviše troši na svoje najdraže, ali kaže da je opsednut kolima i da u svojoj auto kolekciji ima na desetine automobila. Ono što njega izdvaja od drugih kolekcionara, jeste činjenica da on restaurira napuštene automobile koje nalazi na poljima, garažama i ambarnima.

"Automobili su kao gitare. Uvek imaju da ispričaju neku priču i da nam učine život zanimljivim. Kada pronađem neki napušten auto koji decenijama stoji i rđa, prosto ne mogu a da ga ne uzmem i u njega ne unesem nov život, jer znam da će on imati još mnogo toga da nam ispriča", rekao je Hetfild i sa ponosom pokazao jednu od najlepših, najređih i najinteresantnijih auto kolekcija na planeti.

Foto:MSN.com

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group