Upoznajte jednog od najsrećnijih ljudi na planeti

Današnji automobili su daleko bezbedniji nego što su bili u prošlosti...

Sa tim na umu, čak ni najbezbednija vozila na svetu ne mogu prkositi zakonima fizike, a sve to ovaj poseban slučaj, koji vam danas predstavljamo i u kome je vozač Honda Fit modela zdrobljen između dva masivna kamiona, čini potpuno neverovantnim.

Kratki video startuje sa Honda modelom parkiranim na putu i njegovim vozačem koji najverovatnije čeka zeleno svetlo, ostavljajući dosta prostora između sebe i kamiona ispred. Na nesreću, sve je to bilo premalo, jer je drugi kamion prišao otpozadi, zakucavajući ga napred u kamion ispred sa kojim je želeo da održi rastojanje. Za sada nije poznato zbog čega se kamion zakucao u maleni Honda automobil i spljeskao ga u mešalicu ispred, ali je potpuno jasno da je ovaj putnički, gradski model uništen u potpunosti.

Automobil je zgužvan kao prazna konzerva, ali uprkos tome, vozač je pravim čudom uspeo da preživi, čak se i krećući okolo, što znači da nije bilo težih povreda. Ovo može biti slučaj zbog činjenice da je kamion ispred bio mešalica i da je prostor ispod bubnja za cement ostavio sasvim dovoljno mesta kako bi se putnička kabina podvukla tokom udara.

Da je bio u pitanju normalan kamion, ovaj čovek najverovatnije ne bi bio te sreće. Tako da, iako mu je automobil potpuno uništen, toliko da čak ni presa ne mora previše da se muči, ovaj vozač se može smatrati jednom od najsrećnijih osoba na svetu, jer je njegovo telo pre svega ostalo u komadu i uspeo je da izvuče živu glavu iz ovog stravičnog udesa.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group