Fitness - Fitness saveti

Youtuber probao TOROV trening

Popularni glumac, Kris Hemsfort, odlučio je da pomogne Eriku Konoveru da transformiše svoje telo za samo 90 dana...

Youtuber, Erik Konover, odlučio je da proba posebnu aplikaciju koju je kreirao glumac Kris Hemfort i da prba da transformiše svoje telo za 90 dana. Aplikacija koju je koristio govorila mu je koje vežbe treba da radi i koliko treba da ih radi. Takođe, u aplikaciji postoji i plan i program koji vam govori kada treba da trenirate i koliko vremena treba da utrošite na trening.

Kris i njegovi treneri pažljivo su osmilili ovu aplikaciju kako bi obezbedili ljudima da samo za 90 dana potpuno transformišu svoje telo. Erik je to hteo da proveri i krenuo je sa korišćenjem ove aplikacije i napornim i svakodnevnim treninzima.

Nakon samo 30 dana, on je počeo da primećuje ozbiljne rezultate. Nivo masti u njegovom telu se drastično smanjio, a muskulatura se povećala, tako da je on dobio privlačnu definiciju i lepu ocrtanost mišića po čitavom telu.

Pošto je svoj napredak objavljivao na društvenim mrežama, Erika je kontaktirao Kris koji je video njegove klipove i napredak, pa ga je pitao da li želi da sa njim ide na jedan trening. Erik je, naravno, prihvatio i video iz prve ruke kako izgleda trening za superheroje.

Pogledajte video klip ako želite da vidite kako Kris Hemsfort trenira svakog dana i koliko je Erik Konover uspeo da se promeni zahvaljujući ovoj trening rutini.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group