Koliko treba da trenirate da biste primetili razultate

Više slika

Više slika

Pitanje koje svi postavljaju...

Svi koji treniraju to rade jer žele da poboljšaju svoj fizički izgled. Zbog toga se svi pitaju koliko treba da treniraju i posle koliko će se njihovi rezultati videti. Ovo varira od osobe do osobe. Nekim ljudima je lakše da menjaju izgled svog tela, dok kod drugih to ide teže. Ipak, postoje određena pravila koja morate poštovati ako mislite da vidite promene na svom telu u rekordnom roku.

Ljudi koji treniraju 2 - 3 puta nedeljno verovatno neće uspeti da vide velike promene na telu, jer to jednostavno nije dovoljno. FItnes stručnjaci pozabavili su se ovom temom i došli do zaključka da nedeljno morate trenirati 5-6 puta ako mislite da ozbiljno utičete na vaše telo.
Svakodnevni trening ne mora da bude dugačak, dovoljno je da vaš trening bude 30 -45 minuta. To je sve što vam treba. Stručnjaci savetuju da je dovoljno da trčite, hodate ili vozite biciklo ako nemate vremena ili para za odlazaku teretanu. Bitno je samo da ste pokretni, mada će vežbe i treninzi sa tegovima mnogo ubrzati proces.

Ako budete trenirali 5 do 6 dana u nedelji, prve rezultate ćete videti za mesec dana. Tu ćete moći da primetite zatezanje vaših mišića koji će biti mnogo veći i čvršći, ali salo će još uvek postojati. Posle 3 meseca videćete bitne promene, vaša muskulatura će biti još veća, a definiicja će se takođe povećati. Ako nastavite da trenirate istim intenzitetom posle 6 meseci, imaćete daleko bolji fizički izgled nego na početku.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group