Bodibilder tvrdi da možemo nezdravo jesti i ostati u formi

Jedan bodibilder i infuenser, nedavno je naveo da je moguće jesti nezdravu hranu i ostati u formi, zaključujući da su loši načini ishrane potpuno prihvatljivi ukoliko se sve konzumira umereno...

Bodibilderi su poznati po svom striktnom pristupu ishrani, pedantno mereći pojedine sastojke svojih obroka kako bi povećali količine svega što im je najpotrebnije. Međutim, fitnes influenser Met Morsia, takođe poznat kao @mattdoesfitness, smatra da ljudi ne moraju po svaku cenu izbegavati hranu koja se smatra nezdravom.

Prilikom jednog intervjua, Mirsia je rekao da postoje dva elementa koja su vema važna kada se radi o ishrani: "Pre svega, ukoliko na to gledate isključivo sa stanovištva telesne građe - količine mišićne mase u odnosu na masnoću - dok je protein na visokom nivou, ostale stvari nisu zapravo bitne. Komponente koje čine ozloglašenu lošu ishranu potpuno su u redu u razumnim granicama, dokle god uspevate da regulišete svoje kalorije".

Objašnjavajući dobre stavke određenih namirnica koje donose zadovoljstvo ljudskom organizmu, bilder je nastavio: "Pojedini segmenti loše ishrane donose velike psihološke prednosti, takođe. Ja volim slatkiše, tako da ukoliko ih potpuno izbacim i nikada ih više ne jedem, verovatno ću u jednom momentu iskopati punu kutiju i pojesti sve."

Morsia, koji je nedavno izbacio i svoju ličnu liniju proteinskih suplemenata, takođe je izjavio da veruje kako brojne marke "superhrane" lažno reklamiraju svoje proizvode i da tako nešto u suštini ne postoji po pitanju telesne gređe.

"Makronutrienti su veoma važni, ali protein ipak igra glavnu ulogu. Sa druge strane, ne postoji hrana koju možete jesti, a da je toliko jaka kako bi imala direktan uticaj na vašu telesnu građu." Prema ovom čoveku postoje pojedine prednosti od ponekih vrsta hrane, kao što su poboljšanja zdravlja kože ili jetre, ali Morsia veruje da je koncept superhrane bitno zaobići u širokom luku.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group