Fitness - Ishrana

Kako spremiti fenomenalnu DALGONA kafu

Ako želite da impresionirate vaše prijatelje i članove vaše porodice, onda je ovo kafa koju morate naučiti da spremate...

Kafa je nešto što nas razbuđuje i energetski podiže, ali nas takođe raduje, zbližava sa prijateljima i daje nam povoda da se družimo. Zato je kafa posle vode najpoularnije piće na planeti. Sigurni smo da svi znate da spremite nekolio vrsta kafe, ali sigurni smo da ne znate da spremite Dalgona kafu. Zato ćemo vam na jednostavan način objasniti kako da to uradite.

Za prirpemu ove kafe potrebna vam je insant kafa, led, mleko i šećer. U jedan manji sud sipajte 2 kašikice kafe i 2 kašikice šećera. Sipajte malo tople vode, a zatim mutite mikserom dok ne dobijete teksturu šlaga.

U šolju ili čašu po želji sipajte mleko do ¾ čaše, a zatim kašikom na vrh stavite šlag od kafe. Tako ćete dobiti fenomenalnu Dalgona kafu. Samo ne zaboravite da sve lepo promešate pre konzumiranja.

Foto:Hotlifestyletale.com

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group