Mark Volberg se pretvara u čoveka koga je zbog nove uloge teško prepoznati

Pre manje od mesec dana, Mark Volberg je izjavio Džimiju Kimelu kako planira da se ugoji preko 13,5 kilograma za šest nedelja zbog uloge u filmu, šaleći se da će to izvesti uživajući u dvadeset komada pilećih medaljona i dvadeset vrelih krilaca iz KFC restorana, prećenih pakovanjem od šest piva…

Međutim, ono što nije bila šala, jeste to da je Volberg napredovao izvanredno na samom početku svoje transformacije i prve tri nedelje procesa namenjenog njegovoj predstojećoj ulozi boksera koji je postao sveštenik, u Father Stu naslovu. Do prvog maja, glumac se ugojio devet kilograma u obrnutom fitnes putovanju, koje se neće uskoro završiti.

"Od ovoga, tokom tri nedelje, do ovoga sada", postovao je Volberg na svom Instagram profilu trećeg maja, sa pre i posle fotografijama posvećenim njegovom napretku i uspehu. Prvog maja, Glumac je takođe postavio nekoliko dodatnih informacija o njegovoj tansformaciji namenjenoj novoj ulozi u Instagram videu. On i dalje poseduje svoje moćne trbušnjake koji se mogu videti prilikom vežbanja, ali ih se postepeno odriče kako se priprema za novu rolu nastavlja. "Stigao sam na malo preko devet i nastaviću dalje kako bih nabacio još devet", dodao je Volberg.

Pošto je Mark Volberg poznat po svojim intenzivnim svakodnevnim rutinama, uključujući i ubitačne termine vežbi, prećene striktnim dijetama, on ipak nije imao problem da napravio pauzu od svega. "Oni žele od mene da sve ovo izvedem na što je moguće zdraviji način, ali ja sam bio u fazonu, ljudi ja sam takav sistem koristio dugi niz godina, prijaće mi i želim da jedem sve što stignem za promenu. Hoću da idem u pekare, do restorana, želim palačinke. Hoću da se dokopam svega što volim i što mi padne šaka."

Pored toga, Volberg se nije prvi put podvrgao velikim telesnim promenama radi svojih uloga. Od dodavanja 18+ kilograma čiste mišićne mase za ulogu u Pain & Game naslovu, do dodavanja preko 27 kilograma za Deepwater Horizon i Patriot’s Day filmove, tako da uopšte ne čudi što Volberg u svetu filma polako počinje da dobija titulu pravog transformersa.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group