Fitness - Ishrana

Ostavio alkohol i šećer i potpuno se transformisao

Danac, Saša Harland odlučio je da 30 dana jede samo zdrave namirnice...

Saša je odlučio da testira glasine i da vidi da li će zaista biti zdraviji ako se bude zdravo hranio mesec dana. On je zbog toga iz ishrane izbacio sve namirnice koje sadrže šečer, uključujući i alkohol. Uz pomoć svojih prijatelja i tima doktora, Saša je kreirao striktnu dijetu koja se bazirala na voću i povrću.

Međutim, pre nego što je počeo sa zdravom ishranom, Saša je otišao kod lekara kako bi proverio svoje stanje organizma, rezultati su pokazali da je on zdraviji nego većina ljudi, ali da ima problema sa povećanim holesterolom i šečerom. Sledeće rezultate odlučio je da uradi posle 30 dana i da vidi, da li će se nešto poboljašati u njegovom organizmu.

Iako je u početku lako počeo sa zadatkom, Saša je posle prve nedelje imao ozbiljnih problema. Bio je konstantno gladan i jedva je izdržavao da ne proba meso, hamburgere i druge nezdrave stvari. Želja za šećerom se takođe pojačavala, pa je on bio mnogo nervozniji i besniji zbog toga. Ipak, Saša je uspeo da održi svoju reč i 30 dana je jeo samo zdrave namirnice i nije unosio šećer i alkohol u svoj organizam.

Ponovo je otišao kod doktora i rezultati koji su ga dočekali su ga šokirali.

Gotovo svi rezultati su bili znatno poboljšani i to za samo 30 dana. Saša je uspeo da izgubi par kilograma, njegov pritisak je bio znatno bolji, holesterol mu se manjio za 8 posto, a šećer u krvi mu se vratio u normalu.

Dakle, ovo je jasan dokaz. Ako želite duži i zdraviji život, onda povedite računa o svojoj ishrani.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group