Brazilski MMA borac oborio svetski rekord u jednoj od najtežih vežbi

Brazilski MMA borac oborio je svetski rekord za najviše burpees piramida u jednom satu, uspevajući da izvuče svima omraženu vežbu u devetsto pedeset i jednom ponavljanju...

Ovo je zahtevalo nadljudsku fitnes spremu i izdržljivost od strane Kasiano Rodrigez Laureana, koji je takođe proslavio i trideset i peti rođendan istoga dana kada je oborio rekord. Dodatno, borac koji sada živi u Singapuru, izjavio je da je želeo da radi 1.000 burpees piramida u jednom satu, ali je njegovih odrađenih 950 ipak bilo dovoljno kako bi oborio svetski rekord.

Ovo je makar neka uteha za njega na kraju krajeva, dok je ovaj borac istovremeno pokušao da skupi preko potrebna sredstva za svog nećaka, koji je rođen prošle godine sa ozbiljnim srčanim problemom. Na svu sreću on je ispunio i ovaj zadatak, a nedavno je verifikovan kao najbolji i u Ginisovoj knjizi rekorda.

Nakon svog dostignuća, Brazilac je izjavio: "Umorio sam se", a u ovo nikako ne možemo sumnjati. Ukupan broj od 951 burpess piramida u jednom satu, znači da je radio po jedno ponavljanje na svakih 3,8 sekundi. Kako je borac dodao: "Nije sve išlo glatko kao što sam planirao, ali sam veoma zadovoljan svojim dostignućem".

Brazilskom atleti ovo svakako veoma mnogo znači, a kako sam priznaje, on se posvetio celokupnom obaranju rekorda kako bi pomogao svojoj familiji, koju nije video otkako se preselio u Singapur, maja meseca 2019. godine.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group