Fitness - Vežbe

HALO - vežba koja jača čitavo telo

Vežbe sa ruskim zvonom su često zaboravljene i manje popularne kod mnogih, ali one mogu mnogo doprineti vašoj snazi i fizičkom izgledu...

Ovo je vežba za koju verujemo da prvi put čujete, ali verujte nam na reč da će vam ona pomoći da izgledate i da se osećate bolje. Ova vežba nije preterano zahtevna i pogaća gotovo sve mišiće u vašem telu.

Vežba se radi tako što rusko zvono uhvatite sa obe ruke,a zatim ga prebacujete oko glave. Vežbu možete raditi 10-20 ponavljanja na svakoj strani, a možete i naizmenično vrteti zvono 60-120 sekundi.

Kako bi opteretili i vaše noge, potrebno je da uporedo radite čučnjeve i tako će vaše čitavo telo biti pod opterećenjem. Kao što možete videti, ova vežba nije preterano teška i komplikovana, ali je sjajna u završnopm delu treninga kada su vam mišići umorni i bolni. Tada ih dodatno možete aktivirati pomoću nove vežbe i dati im dodatni stimulans za snagu i rast.

Pogledajte kako se radi ova vežba:

Foto:Silver Wolf Nutrition

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group