Fitness - Vežbe

Hollow Hold – vežba za stomak od kamena

Ako želite da vaše telo bude izdržljivo i da vaš stomak i trup budu tvrdi kao kamen, onda je ovo vežba koju morate raditi...

Baš kao i Izdržaj u skleku, Hollow Hold je vežba koja od vas zahteva da budete u jednom položaju duži vremenski period i da se ne pomerate. Vežba se radi tako što morate da legnete na leđa. A zatim da se blago savijete u kukovima i da ruke ispružite iza glave, a noge da odvojite od zemlje. Pete nikako ne smeju da dodiruju pod. U ovom položaju morate ostati što duže, ali početnicima će biti teško da budu ne pomični i 10 sekundi.

Kada budete radili ovu vežbu, odmah ćete osetiti kako vaš stomak gori, čitav vaš trup će se boriti da vas održi nepomičnim, što dovodi do sjajnog i vrlo napornog treninga. Takođe, mišići zadnjice i butina takođe će biti aktivirani, što znači da je ovo vežba koja bukvalno opterećuje sve glavne mišiće na telu.

Ovu vežbu možete raditi i u razlčitim varijacijama, pa posle zadržavanja možete spojiti ruke i kolena, ali zapamtite, ruke i noge uvek moraju da budu u vazduhu.

Pogledajte kako se radi ova vežba:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group