Fitness - Vežbe

Jutarnji trening od 10 minuta koji će vam dan učiniti boljim

Za ovaj trening vam nije potrebna nikakva oprema i možete ga sa lakoćom odraditi u vašem domu...

Ako želite da vam dan bude mnogo bolji i lakše izdržljiv, onda je potrebno da pre samog početka dana svoje telo razbudite laganim treningom. Jutarnji trening je jako važan jer će vas razbuditi, povećati vaš puls, razdrmati vaše telo i učiniti da veća količina kiseonika prostruji kroz sve organe, ali i vaš mozak, što će dovesti do bolje koncentracije, boljeg pamćenja, ali i osećaja spokoja i zadovoljstva.

Mi smo odlučili da vam predstavimo lagan i kratkotrajni trening koji će oduzeti samo 10 minuta vašeg vremena, ali koji će vam pomoći da se osećate i da izgledate mnogo bolje.

Fitnes trener, Frejžer Vilson, pokazao nam je trening rutinu koja se sastoji od nekoliko uzastopnih vežbi koje ćete raditi jednu za drugom u periodu od 10 minuta. Ove vežbe će aktivirati vaše mišiće, ali i stimulisati vaš metabolizam, tako da ćete držati kilograme pod kontrolom. 

Za ovaj trening vam nisu potrebne nikakve sprave, već samo malo prostora pored kreveta pa zato pogledajte video klip i pažljivo obratite pažnju na vežbe koje morate uraditi.

Foto:Entrepreneur

V.P.

  • Ključne reči: 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group