Fitness - Vežbe

Kako se Dvejn Rok Džonson priprema za novu ulogu

Dvejn Rok Džonson jedan je od najzauzetijih glumaca Holivuda trenuno, predstavljajući uporedo svoje linije patika i izvršnog producena televizijske emisije bazirane na njegovoj biografiji i naravno, dostižući sam vrhunac svoje filmske karijere...

Džonsonov sledeći veliki film baziran je na nastavcima o DC superheroju Black Adam, što je ujedno njegov veliki projekat, a kada je prvi put objavio kako je izabran za glavnu ulogu ovog naslova, glumac je odmah naglasio koliko je ona zapravo značajna u njegovoj karijeri.

Pošto je sasvim normalno za glumce da aktivno rade na potpunim telesnim transformacijama radi igranja različitih uloga, posebno pre snimanja blokbaster filmova o superherojima, Dvejn Džonson je posvetio svoje vreme kako bi došao u najbolju životnu formu i spremio se za svoj novi lik, što je svakako veoma impresivno, posebno kada imamo u vidu koliko je ovaj čovek zapravo jak i inače posvećen fitesu.

Ranije ove nedelje, Džonson je predstavio javno svoj režim treniranja tokom priprema za film Black Adam, objavivši ga na Instagramu i pružajući uvid u vežbe snage, kondicije, kardio rutinu i generalnu dijetu, deleći detalje celokupnog procesa. U nešto novijem postu, snimljenom kao i uvek u njegovom “Gvozdenom Raju”, glumac je omogućio uvid u još jednu vežbu, koja se ovoga puta fokusira na njegove grudi i tricepse.

Trening za grudi sastavjen je od tri velika seta sa četiri vežbe: razvlačenje bućicama, dizanje tegova, dizanje tegova pod usponom i propadanja, pri čemu se svaka od njih izvodi do samih granica izdržljivosti. Nakon ove serije i kratkog perioda odmora, koliko god da je u mogućnosti da iskoristi, Rok prelazi na još tri kompleta od četiri vežbe zadužene za akiviranje dugih, lateralnih i medijalnih tricepsa.

“U pripremu za moju ulogu u filmu Black Adam, uključeni su mitologija, karakteri koji zahtevaju proučavanje i slične stari”, rekao je Džonson u svom videu. “Međutim, kada se radi o fizičkom delu i balansiranju energije namenjenje filmu, jednostavno želim da postavim nove standarde sa svojom ulogom. To je makar ono čemu se nadam.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

N.Đ.

Izvor: Men’s Health

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group