Fitness - Vežbe

Profesionalni treneri izabrali najvažnije vežbe koje svako mora da radi

Nemojte se truditi da dižete tegove, ako se ove vežbe nalaze na listi stvari koje niste uradili…

Možda ste novi u svetu fitnesa, a možda vežbate toliko dugo da ste upravo sada shvatili da istih šest pokreta ponavljate zadnje tri godine, ili ste pak videli šta radi lik koji je bio pored vas, a koji je u daleko boljoj formi. Koji god razlog da imate za obnavljanje gradiva iz ovog polja, dovoljno je dobar.

Koliko god da iskustva imate (ili nemate), odnosno koliko god da ste snažni ili niste, ne postoji fitnes rutina koja će aktivirati vaše čitavo telo, koja ne sadrži vežbe sa spiska koji ćemo vam predstaviti. Svaka od ovih vežbi ima svoje značenje i funkciju, a vašem telu je neophodna kako bi se pokreti koje kasnije izvodite optimizovali.

Vežbe koje su odabrali pravi profesionalni lični treneri, a koje vam ovog puta predstavljamo, mogu se posmatrati kao genijalan način za zagrevanje pre nego što se dohvatite tega kojim mislite da napravite biceps i triceps iz snova.

Svaki put kada pomislite da su ove vežbe dosadne ili nepotrebne, pokušajte da ih uradite za što manji vremenski period, sa što više ponavljanja, jer ćete onda sami shvatiti koliko one zapravo aktiviraju svaki mišić u vašem telu, navodeći vas kasnije da se pravilno krećete dok vežbate na određenoj grupi mišića.

Pogledajte o kojim se vežbama radi:

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group