Fitness - Vežbe

Revolucionarni masažni pištolj za brz oporavak nakon napornih vežbi

Svako od nas voli dobru masažu nakon napornih vežbi, a kako bismo uživanje u ovom procesu učinili još boljim, jedna kompanija iz Kolorada, Urikar, nedavno je predstavila prvi na svetu mazažni pištoj koji pokreće veštačka inteligencija...

AT1 masažni pištolj može pomoći korisnicima prilikom zagrevanja i tokom perioda oporavka od treninga u rekordnom roku. Ovaj model dolazi sa napredni inteligentnim masažnim glavama i tehnologijom prepoznavanja, koja pokreće čitav sistem i pomera granice inovacije. Veštačka inteligencija poseduje italijanski STM čip koji prepoznaje masažne glave čim ih ubacite, na osnovu podataka prikupljenih putem njegovih senzora.

Masažni pištolj pokreće motor bez četkica profesionalnog nivoa, koji koristi patentiranu QuitePower 2.0 tehnologiju. AT1 razvija brzine do 3.600 rotacija u minuti, poseduju amplitudu od 16 milimetara i isporučuje 88 Nm bez sile zastoja. Štaviše, pištolj za masažu opremljen je 2.600 mAh jakom litijum-jonskom baterijom. Kada je puna, ova baterija omogućuje najmanje deset sati konstantne upotrebe.

Neverovatne karakteristike ovog uređaja omogućuju vam da veoma brzo ublažite bol u kvadricepsu, butinama, gluteusu i ostalim mišićima. Jedna od najboljih stavki ovog pištolj masažera jeste to što on svojim korisnicima može omogućiti masažu veoma neugodnih i nedostupnih leđnih sekcija. Ovo je moguće zbog toga što mašina dolazi sa ergonomskom četvorougaonom drškom, koja omogućuje da na komotan način primenimo dovoljno pritiska za dublje masiranje bez istezanja i krivljenja ruku, zglobova i šaka.

Sada smo u mogućnosti da postanemo naši lični masažeri i dohvatimo bilo koji deo tela sa lakoćom kada god se za tim ukaže potreba. Infracrveni senzori ovog masažnog pištolja pružaju udaraljkama mogućnost prilagođavanja u odnosu na razdaljinu između tela i glave uređaja. Zajedno sa uključivanjem patentirane elstične bafer tehnologije, moguće je uživati u masažama bez brige o oštećivanju mekog tkiva. Kako bi se promenio stil masaže, sve što je potrebno uraditi jeste promeniti glavu na veoma lak način i dostići željeni efekat.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group