Fitness - Vežbe

Sve što vam treba za savršeno vežbanje

Postoje prsluci sa opterećenjem i druga oprema koju možete koristiti za nošenje tereta dok trčite, pešačite ili vežbate…

Za maksimalnu versatilnost, nosivi predmet koji vam daje priliku da koristite standardne tegove bio bi daleko bolji. Upravo to nam predstavlja Rogue Fitness sa svojim Load Trainerom, koji vam omogućava da nosite tegove na leđima, poput ranca.

Dakle, težina je na vašim leđima, tako da se možete natovariti koliko god želite. Želite malo više težine i otpora tokom trčanja? Stavite par kilograma na ovu spravicu. Želite izazovniju šetnju? Stavite teg od 25 kilgorama (ili dva) i uživajte u svim lepotama prirode, dok se normalna šetnja pretvara u izazovnu vežbu.

Rouge Fitness Load Trainer sastoji se od Alice rama i stabilizovanog postolja za tegove. Za one koji nisu upoznati, Alice ram je metalna struktura sa ručkama za ramena, koja olakšava nošenje torbi koje su kompatibilne sa njegovim sistemom. Praktično, stari vojni dizajn sada je uparen sa šipkom na koju kačite tegove, te vam dozvoljava da ih nosite, onako kako inače nosite ranac. Sam po sebi, ovaj ansambl težak je pet kilograma, tako da već stvara određenu težinu na vašim leđima i bez dodavanja tegova.

Naravno, uz njega dolazi i stega koja tegove drži na mestu. Stub na koji se kače tegovi napravljen je po meri olimpijskih tegova, sa dovoljno dužine za tri debela tega od 25 kilograma. Verovatno može prihvatiti i četiri, ali onda ne možemo da odgovaramo za funkcionisanje stege.

Rogue Fitness Load Trainer težinu smešta na srednji deo leđa, tako da bi trebalo da vam pruži isti osećaj kao nošenje šipke na ramenima dok radite čučnjeve i slične vežbe. Ova konfiguracija pruža vam idealni otpor, bez rizikovanja povrede.

I Alice ram i štap za tegove kreirani su od metala, što znači da će trajati koliko i vaši tegovi. Ovaj sistem je inače u potpunosti stabilizovan, tako da eliminiše sve divlje pokrete ili skokove dok se vi krećete. Svaki set dolazi sa kaiševima za ramena i uloškom koji ide na deo leđa gde se nalaze bubrezi i stvara komfor. Nema trake koja se kači preko grudi, tako da vodite računa o pravilnoj distribuciji težine kada prvi put krenete u avanturu. Cena ove sprave je 129 dolara.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group