Fitness - Vežbe

Trening koji istovremeno sagoreva masti i gradi mišiće

Evo još jednog treninga koji lako možete raditi u svom domu i koji od vas ne zahteva da imate nikakve sprave niti tegove...

Kada govorimo o vežbama i treniranju, možemo zaključiti da psotoje dve vrste – kardio vežbe, koje sagorevaju masti i vežbe koje grade mišićnu masu. Međutim, postoje i vežbe koje su „hibridi“ gore navedenih i koje mogu da vam pomognu da ubijete dve muve jednim udarcem. Zato ćemo vam danas pokazati vežbe, odnosno trening, koji će vam istovremeno omoućiti da jačate i povećavate mišiće, ali i da sagorevate kalorije.

Ovaj trening pokazao nam je i demonstrirao poznati Youtube fitnes trener, Kris Heira, koji je na svom kanalu detaljno objasnio koje vežbe se trebaju raditi, kako se one pravilno rade i koliko dugo.

Cilj ovog treninga jeste da on bude svakodnevno ubačen u vašu trening rutinu. Pošto ga možete raditi u vašem domu u bilo koje vreme, ne postoji izgovor koji možete iskoristiti. Tegovi nisu potrebni, a ni nikakve sprave, već je samo potrebno malo vremena i truda.

Pogledajte o kojim vežbama je reč:

Foto:HBW-TV

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group