Fitness - Vežbe

Vežbe za ramena koje se rade uz pomoć bućica

Bućice su sjajne jer ih možete iskoristiti  za mnogobrojne vežbe...

Poznate su brojne vežbe za ramena, a tajna uspeha je u  broju ponavljanja, dodavanju težine i broju setova. Za široka, okrugla i izbrazdana ramena potrebna je pre svega upornost i istrajnost u treniranju.

Rameni zglob je jedinstven, jer ima veliki opseg pokreta. Ali ovo ima svoju cenu u pogledu njegove podložnosti povredama  jer se oslanja na mišiće i ligamenate za obezbedjenje stabilnosti. Iz tog razloga  treba da trenirate sve mišiće ramenog zgloba.

Mnogi zaboravljaju da postoji veliki broj vežbi za ramena, pa zato rade samo nekoliko vežbi, čime ograničavaju i usporavaju napredovanje ovog mišića. Zato nam je fitnes trener Džef Kavalijer otkrio nekoliko vežbi koje su često zaboravljene, a koje zapravo daju odlične i brze rezultate.

Pogledajte video klip i pažljivo posmatrajte kako Džef radi ove vežbe, a zatim ih vi replicirajte u teretani i videćete da će vaša ramena mnogo bolje napredovati.

Foto:GoodFon.com

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group