Austrijska "barbika" koje se porodica odrekla zbog plastičnih operacija

Dvadesetjednogodišnja devojka tvrdi da familija više ne razgovara sa njom nakon što je potrošila preko 66.500 evra na plastične operacije kako bi transformisala svoj izgled...

Nemica poreklom, koja koja živi u Austriji i predstavlja se pod pseudonimom Džesi Bani, predstavlja svoje mere putem Instagram platforme, na kojoj opisuje sebe kao model sa brushalterom veličine od 2000 kubnih centimetara, ali navodi i to da će ova cifra rasti.

Posle tri operacije uvećanja grudi izvedenih u dužem vremenskom razmaku, Džesi sada poseduje veličinu od 75N, što je jedanaest puta veće od broja D. Tokom godina, kako sama tvrdi, ona je potrošila preko 66.500 evra na operacije, a pored grudi radila je nos i podvrgnuta je proceduri napumpavanja usana i prtljažnika.

Kako je „model“ izjavio austrijskoj novinskoj agenciji Heute, ona planira da ode pod noš još nekoliko puta, ali njena transformacija nikako nije prošla dobro među članovima njene porodice i šire rodbine, za koje tvrdi da su blokirali njene pozive i ignorišu poruke.

„Ovo je veoma tužno za mene jer obožavam da budem u kontaktu, posebno sa bratom, bakom i dekom. Jednostavno ne razumem njihovo ponašanje i zašto me ignorišu samo zbog toga što sam promenila svoj fizički izgled.“ Nakon nekoliko poslednjih zahvata, ona je objasnila: „Posedovanje najvećih silikonskih grudi u Austriji nije dovoljno za mene. Želim da imam i najbujnije usne u čitavoj zemlji takođe“.

Ova mlada žena startovala je svoju transformaciju nedugo nakon što je napustila kuću sa 17 godina i platila je prvu operaciju uvećanja grudi novcem koji su joj roditelji dali za vožnju. Kako navodi, ona se pretvarala kako je dobro tokom tinejdžerskih dana, ali zapravo to nikada nije bila.

„Imala sam kratku tamnu kosu, brojne pirsinge i dredove, ali zapravo nisam bila svoja. Moji roditelji su veoma konzervativnih shvatanja, po pitanju svega, pa i školovanja. Kada god bih obukla nešto seksi tokom leta za njih sam predstavljala noćnu moru. Davali su mi svilene mareme da prekrijem svoj dekolte.“

Kako ova plastična barbika navodi, prvo povećanje grudi dalo joj je ogromno samopouzdanje, a sada želi da svoje telo pretvori u pravu Barbi lutku. Ona takođe tvrdi da se ujutru budi srećna i zadovoljna u svojoj koži, jednostavno se osećajući savršeno. Kako i ne bi kada spava na tolikoj količini silikona, sigurno je udobno.

Iako njena porodica ne odobrava ovakve poteze, Džesi regularno dobija podršku svojih brojinih pratilaca, oko 85.000 njih na Instagramu. Ona takođe poseduje i svoju OnlyFans stranicu na kojoj postavlja seksualni sadržaj za odrasle, nepogodan društvenim mrežama. Svako nešto u životu voli, te nije bolest sve što boli.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group