Lifestyle - Saveti

8 znakova koji govore da je ona prava devojka za vas

Svaki muškarac želi da pronađe onu pravu, onu ženu sa kojom će provesti ostatak svog života...

Ako ste trenutno u vezi sa osobom koja vam se mnogo sviđa, ali niste sigurni da je ona vredna trudna i pažnje, onda obratite pažnju na ove znakove. Oni će vam pokazati da li je ona prava devojka za vas.

1. Ne postoji “neprijatna” tišina

Sjajno je kada sa devojkom imate o čemu da pričate i što pronalazite slične teme, ali ponekad treba znati i ćutati u paru. Ako sa svojom devojkom možete da provedete vreme a da ne progovorite, onda je to znak da se potpuno razumete.

2. Govorite “izvini” čak i kada niste upravu

Kada vam se desi trenutak da ćete preći preko svog ponosa samo da nju ne povredite, to je znak da ste u nju opako zaljubljeni i da je ona verovatno vredna toga.

3. Nikada ne tražite “izvini” od nje

Da li vam se desilo da od devojke nikada ne tražite izvinjenje. Ako je tako, onda ste pravi srećnik. Za ljubav nisu potrebna izvinjenja, nego dela, ako se ona ophodi prema vama tako da vam njeno izvini ni ne treba, onda je to savršena devojka.

4. Vidite je svuda

Kada pronađete tu savršenu devojku, videćete je svuda i u svemu. I najsitniji detalji će vas podsećati na nju, što znači da će ona biti u vašim mislima non stop.

5. Želite da budete sami sa njom

Lepo je kada ste sa devojkom i sa društvom, ali ako vam je najveća želja da satima budete samo u njenom prisustvu, onda je to dokaz da ste se opasno zaljubili.

6. Nju stavljate na prvo mesto

Kada dođete u tu situaciju da više razmišljate o voljenoj osobi nego o sebi, to je znak da je u pitanju prava ljubav. Čim ste vi u stanju da nju stavite na prvo mesto, znači da je ona toga vredna.

7. Čim se rastavite, odmah mislite na nju

Čak i kada niste sa njom, želeli bi da jeste. To su ta osećanja koja pokazuju zaljubljenost i želju ka voljenoj osobi. Ako su ta osećanja toliko jaka da ne može da prođe ni jedan dan  a da ne vidite vašu lepšu polovinu, to je znak da ste opasno zacopani u nju.

8. Ako ste mislili na devojku dok ste ovo čitali, onda ona stvarno jeste za vas

Iako su ove činjenice tačne, ovaj tekst je bio i neka vrsta testa koji će vam dokazati da li ste zaista zaljubljeni u devojku i da li je ona vredna toga. Ljudi kolji su zasita zaljubljeni u svoje devojke i koji imaju dugogodišnje veze, tokom čitanja ovog teksta osećaju neverovantu potrebu da dodirnu i poljube svoju devojku, jer im je ona konstantno u mislima.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group