Šta Ameri misle o Nikoli Jokiću

Svi kažu da je najveći komedijaš na terenu,ali šta misle o njegovoj igri?

Nikola Jokić je srpski reprezentativac koji igra u NBA ligi i to u timu Denver Nagets. Jokić je za vrlo kratak period dokazao da je izuzetan košarkaš, a često ga nazivaju i najboljim centrom NBA lige. O njemu se konstantno piše i njegovi klipovi na internetu uvek su najpopularniji i najgledaniji, a kada pogeldate da je Jokić svoju popularnost stekao za samo 2 godine igre u NBA ligi, onda vam je jasno da je reč o talentu koji će biti upamćen u košarkaškoj istoriji.

Ipak, nam je teško da govorimo loše o momku koji je sa naših prostora i koji nas predstavlja u svetu, pa smo zato odlučili da vidimo šta Amerikanci misle o Jokiću i da li i oni smatraju da je on toliko fantastičan.

Dovoljno je samo da kažemo da je Kevin Durant bio oduševljen Jokićem i naglasio je da svi treba da ga se plaše.

„Vrlo je impresivno šta Jokić trenutno radi. On je neverovatan „oldschool“ centar koji je svuda po terenu i koji može da uradi bukvalno sve.“, rekao je Durant.

Kevin Durant je samo jedan o mnogih koji Jokića dižu u Nebesa, a šta zaista Amerikanci misle o našem reprezentativcu možete videti u priloženom video klipu.

Foto: http://bsndenver.com

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group