Kako da brzo povećate ruke za leto

Leto se približava pa je dobro da se na vreme pripremite...

Da se ne lažemo, svi se spremamo za leto kako bi izgledali što bolje, što veće i što snažnije. Sigurni smo da imate gomilu ortaka koji počinju da idu u teretanu dva meseca pre leta, kako bi se “nabudžili” i povećali. Ako i vi želite da povećate vašu mišićnu masu i da samim tim postignete bolji izgled za leto, mi vam dajemo par saveta kako da povećate ruke za kratak vremenski period.

Povećanje ruku ćete postići ako svaki dan budete radili ovaj 15-ominutni trening. Evo šta treba da uradite.

U prvom minutu uradite 8 do 12 ponavljanja vežbe za biceps.
U drugom minutu uradite 8 do 12 ponavljanja vežbe za triceps.
Treći minut odmorite.

Ovo vam je jedna serija, a vi uradite 5 ovakvih serija svakog dana.

Vežbe za biceps i triceps možete raditi po želji, ali mi vam savetujemo da svaki dan radite drugačiju vežbu i da svaki drugi dan radite vežbe koje se rade sa tegovima. Ako želite da povećate masu vaših mišića, onda morate podizati veće težine, manje puta. Zbog toga treba da podesite težinu tako da vam 8 do 12 ponavljanja budu maksimum. ČIm osetite da možete da uradite više ili 12 ponavljanja radite sa lakoćom, povećajte težinu.

Vežbe za biceps koje možete raditi su: zgibovi, podizanje bućica, podizanje Z šipke, barbell curl, zotman curl.

Vežbe za triceps koje možete raditi su: sklekovi, propadanja, benč, spuštanje bućica iza glave, propadanja na klupi.

Naravno, ako volite neke druge vežbe za biceps i tricep, možete ih raditi, bitno je samo da ove mišiće opterećujete svaki dan kako bi ste ih povećali. Trudite se da koristite teže tegove, jer ćete tako pocepati mišićna vlakna koja će se kasnije brže povećati.

Imajte na umu i činjenicu da nećete uspeti da povećate vaše mišiće ruku ako ne unosite dovoljno hranljivih materija, pre svega proteine. Vaša ishrana mora da bude obilna i proteinska, kako bi se pocepana mišićna vlakna brže regenerisala.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group