Dejna Vajt predstavlja svoju potpuno opremljenu kućnu teretanu

Dejna Vajt je nedavno pružio intiman uvid u svoju kućnu teretanu i kuhinju...

U svojoj kući u Las Vegasu, Vajt je predstavio svoju posebno dizajniranu teretanu i kao što možemo očekivati od predsednika UFC federacije, ona je potpuno opremljena i spremna za dizanje tegova i sparing. Kompletirana svakom mašinom i vrstom tegova koja mu u životu može trebati, Vajtova kućna teretana poseduje i potpuno postavljene podove i boksersku opremu.

Pristup velikoj teretani omogućen je putem spoljnog bazena koji poseduje mlaznice nalik velikom đakuziju. Za oporavak, tu su infracrveni krevet, ledena kada, parno kupatilo, pilates soba i puna masažna postavka. Tokom rada na svojoj trening rutini, Vajt je takođe otkrio i svoju tajnu za dobijanje mišićne mase, dok sve zasluge za to pripisuje svom ličnom treneru i napornom radu koji ulaže u sputavanje svoje zavisti od brze hrane.

U kuhinji, Vajt otkriva svoje navike po pitanju ishrane i dijete pružajući kamerama uvid u dva velika frižidera, od kojih jedan sadrži i nešto manje zdrave namirnice i slatkiše, dok je drugi ispunjen samo zdravom hranom. Vajt je takođe priznao gledaocima da su njegov omiljeni 'prevarantski' obrok predstavlja sendvič od pržene piletine u krofni. Dejna nije krio svoju ljubav kada je reč o držanju grickalica i brze hrane, dok ovaj video završava tako što predstavlja svoju potpuno punu činiju sa slatkišima.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group