Dokazano najbolja užina pre odlaska na počinak

Osobe koje treniraju i koje žele da povećaju svoju mišićnu masu konstantno nalaze prepreke u ishrani.

Ishrana je neverovatno bitan faktor i ukoliko je ona nepravilna tokom vašeg treniranja nećete postići željene efekte. Zbog toga se muškarci trude da pronađu savršenu hranu koja će im pomoći da prehrane i povečaju svoju mišićnu masu.

Dosta puta smo spominjali proteinske obroke i jela koja je potrebno jesti u toku dana, ali šta je sa užinama? Ako želite da se ugojite, unos velikih količina kalorija je neophodan, pa je nekakav dodatak regularnim obrocima mnogo bitan.

Brojna naučna istraživanja su već dokazala koja je to najbolja užina koju možete konzumirati pred spavanje i nešto najbolje što možemo uneti u svoj organizam pre nego što odemo na počinak jeste proteinski šejk. Iako su voće i orašasti plodovi ispunjeni proteinima takođe izuzetno dobri za nabacivanje mase, proteinski šejk je ipak najbolji dodatak ishrani koji tokom čitave noći prehranjuje telo i mišiće.

Proteinski šejkovi se brzo apsorbuju i lako vare, što ih čini sjajnim dodatkom ishrani. Možete praviti sami svoje šejkove uz pomoć blendera, a možete potražiti i proteinske prahove koje kasnije mešate sa vodom ili mlekom.

Studije su pokazale da muškarci koji piju šejkove pre odlaska u krevet imaju veću mišićnu masu i pokazuju snagu koja je 3% veća od onih koji ne konzumiraju ovakve obroke.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group