Kako da vam proteinski šejk bude ukusniji

Mnogi se žale i tvrde da im se proteinski šejkovi smuče posle određenog vremena...

Proteinski šejkovi znaju da budu prilično neukusni, naročito ako ih pijete sa vodom i ako u njih ne dodajete nikakve druge sastojke. U početku svi možemo da se naviknemo na ukus i da ih redovno pijemo, ali kasnije kada nam praksa postane da na dnevnom nivou poijemo po 2-3 šejka, onda njihov ukus zna da izazove mučninu.

Šta onda raditi i na koji način pobojlšati ukus proteina?

Fitnes treneri otkrivaju tajnu. Oni kažu da  postoje dva sastojka koji čine da protein uvek bude ukusan i da od vas zavisi šta ćete izabrati.

Ako volite slatke stvari, onda je najbolje da u šejk dodate med. Med će dati slatkoću i učiniće da piće bude vrlo pitko i ukusno, a pošto je med zdrav, on neće naškoditi vašem zdravlju kao neki drugi šećeri.

Međutim, ako izbegavate slatke stvari, onda u šejk možete dodati malo kafe. Kafena aroma će vas naterati da pomislite da pijete late kafu ili nešto slično, pa će vam olakašti da svakog dana unosite veće količine proteina.

Foto:SalDoce Fine Foods

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group