Kako napraviti alkalnu vodu kod kuće

Kiselost organizma je glavna stvar koja dovodi do pojave raka...

Ph vrednost od 7 je neutralna. Sve iznad te vrednosti smatra se alkalnim, dok se sve ispod te vrednosti smatra kiselimn. Potrebno je da vaše vode budu u alkalnoj skali, jer je to znak da one pozitivno utiču na vaše telo. Ako pijete vodu koja je kisela, tako vaše telo dovodite u kiselo stanje, koje može dovesti do pojave ćelija raka, ali i drugih bolesti.

Voda koju pijemo sa česme nije loša, ali njena PH vrednost bi mogla da bude malo veća kako bi nam obezbedila bolje zdravlje.  Zato ćemo vam mi objasniti kako da kod svoje kuće napravite alkalnu vodu koju možete piti u toku dana i koja će vam pomoći da budete daleko zdraviji.

Da biste alkalnu vodu napravili potrebno vam je:

2 litra pročišćene filtrirane vode    
1 kašika ružičaste himalajske soli
1 limun
velika tegla

Sipajte vodu u teglu, stavite narezani limun zajedno sa korom. Dodajte so. Zatvorite teglu i ostavite da stoji 12-24 sata na sobnoj temperaturi. Nakon tog vremena, voda je spremna za piće.

Kada se ujuturu probudite, popijte jednu čašu na prazan stomak, a u toku dana možete  popiti koliko god hoćete vode i tako zadovoljiti vaše dnevne potrebe.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group