Napravite RAMEN za samo 10 minuta

Ramen je brzo japansko jelo koje je jako popularno u Aziji, ali ga vi možete napravaiti i u vašem domu...

Ako ste ljubitelji azijske kuhinje, onda je ramen sjajan obrok koji će vam pomoći da počnete da pripremate azijsku, ili u ovom slučaju japansku hranu. Ramen se sastoji od supe i stvari koje su potopljene u supu, a to su uglavnom nudle, povrće, sir, meso i jaja.

U ramen možete stavljati šta god poželite, ali mi ćemo vam pokazati osnovni način njegove pripreme.

Supa ramena priprema se vrlo jednostavno. U jednu malu činiju sipajte dve kašike soja sosa, pola kašike soli, mrvicu sirćeta i malo šećera.  U veliki sudu stavite kocku supe i skuvajte je u količini vode koja vama odgovara. U trećem sudu propržite luk i đumbir na ulju, puteru ili masti. Na kraju skuvajte nudle po žeji.

Kada sve to uradite, uzmite jedan duboki sud i u njega prvo sipajte soja sos koji ste začinili, zatim sipajte pileću supu, dodajte prethodno skuvane nudle i proprženo provrće i ubacite dodatke kao što su komadi mesa, sir ili jaja.

Ovaj obrok sjajan je za svaki deo dana i vrlo je kaloričan, tako da će vam dati snagu i enregiju kada god vam je to potrebno.

Pogledajte kako se sprema ovaj obrok:

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group