Šejk za izgradnju mišićne mase koji možete napraviti za 30 sekundi

Ovo je sjajna užina koja će nahraniti i oporaviti vaše mišiće...

Proteinski i enrgetski šejkovi su od presudnog značaja ako redovno idete u teretanu i tamo provodite veći deo svog vremena. Svakim treningom cepate mišićna vlakna koja kasnije moraju da se oporave. Svakim oporavljanjem, vaši mišići rastu. Zbog toga je vrlo važno da omoguđite vašim mišićima da se oporave i da pravilno rastu. To se najbolje postiže ishranom, tj unosom nutritivnih i hranljivih materija koje hrane vaš organizam i mišiće.

Istraživanja su pokazala da je najbolje da se mišići nahrane odmah posle treninga, a za to su najbolji proteinski šejkovi.

Mi smo pronašli recept za ENERGETSKI ŠEJK koji u sebi sadrži vitamine, proteine i omega kiseline koje će pomoći vašim mišićima da se oporave i zaleče.

Šta vam je sve potrebno:

Jedna šolja ceđenog soka od pomorandže
Jedna kapsula ribljeg ulja
Jedna merica vej proteina sa ukusom vanile

Ovo je sjajan napitak koji se sprema za 30 sekundi i koji je veoma ukusan i nutritivan. Pomorandža će vam pomoći da dobijete ugljene hidrate i vitamine, omega kiseline će vezivati dobre masti i sprečavati bolove u mišićima, a proteini će vam nahraniti mišiće i pomoći im da ojačaju i da se povećaju.

Ovaj šejk pijte posle svakog treninga i sigurni smo da ćete videti koliko je efektivan.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group