Sulude telesne transfomacije Krisa Prata

Kris Prat proveo je poslednju dekadu glumeći u brojnim blokbasterima u Marelovom filmskom univerumu i sada u novom Jurassic World filmu...

U vreme kada se pojaviljivao u ovim akcionim avanturama, vodeći mišićavi glumac bio je u mogućnosti da se suprotstavi različitim neprijateljima, od ubilački nastrojenih vanzemaljaca, do monstruoznih dinosaurusa. Međutim, Kris Prat nije oduvek bio u savršenoj fizičkoj formi i nekada je bio poznat kao nešto mekši komičar, sa stomakom i nešto više kilograma.

Prat je bio najpoznatiji kao simpatični idiot Endi Dvejer u TV komediji Parks and Recreation, gde je njegov karakter mogao biti viđen sa istaknutim pivskim stomakom. Veliki katalizator ove promene bila je uloga Star Lorda u Guardians of the Galaxy naslovu, koji je od glumca zahtevao da dođe do životne forme i iskleše veoma impresivan siks pek.

Na svu sreću za Prata, ovo nije bio prvi put da mora svoj organizam podvrgnuti veliikoj transformaciji radi uloge, gubeći velikih 27,2 kilograma za ulogu u ratnom trileru Zero Dark Thirty. Nakon ovog projekta, on je morao da vrati svoju kilažu koju je upravo izgubio kako bi nastupio u ulozi advokata, u komediji Delivery Man iz 2013. godine. Razgovarajući sa Conan publikacijom u to vreme, Prat je opisao sebe kao debeloguzog i objasnio zašto nije bio previše željan da ponovo trenira naporno kako bi se vratio nazad u savršenu formu zbog uloge.

Kako je glumac izjavio: „Uvek sam bio prilično mekan i želeo sam da jedem, ne da vežbam i nabacujem mišiće. Imao sam rok za Seat Team Six i svega pet ili šest meseci kako bih se ubio od posla i svoje dupe vratio u dobru formu. Nakon što sam završio ovaj film, gotovo odmah sam se ugojio preko dvadeset i pet kilograma kako bih nastupio u drugom filmu“.

Pratova transformacija od debeljuškastog komičara do vodeće akcione zvezde spominjana je čak i u nekim njegovim filmovima. U The Lego Movie 2: The Second Part, njegov karakter Reks Dangervet je predstavljen kao isklesani momak, čiju su fizionomiju prethodno skrivale telesne masti, što je direktna šala na Pratovo putovanje u svet superheroja.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group