Slavni australijski glumac podelio prvu fotografiju svojih priprema za povratak Vulverina

Hju Džekman je podelio fotografije svojih rigoroznih priprema za Deadpool 3 naslov, sa glumcem koji navodi da unosi preko 6.000 kalorija dnevno kako bi se nagruvao za film...

Iako njegov legendarni karakter poseduje mutantske moći, Džekman nažalost nije te sreće, sa X-Men zvezdom koja svoje treninge izvodi na starinski način pripremajući se da ponovi ulogu Vulverina. Međutim, on ipak stiže da zadirkuje svog kolegu Rajana Rejnoldsa jer se zajedno pripremaju za fizički veoma zahtevan film, koji će biti premijerno prikazan sledeće godine.

Iskoristivši Instagram platformu, Džekman je podelio svoj trenažni proces i dosadašnji napredak. Džekman je kasnije u drugom postu predstavio svojim pratiocima svoje isklesane bicepse, obraćajući se istovremeno Rejnoldsu sa rečima: „On ima svega 46. Ja sam stariji. Ali ovo nije takmičenje“.

Međutim, ovo zadirkivanje i prepucavanje u potpunosti je bezazleno, jer su ova dva čoveka već delila putem raznih mreža uvid u njihovo veliko prijateljstvo, koje nastavlja da jača sa godinama. Ono je samo dodatno osnažilo tokom njihovih priprema za Deadpool 3 naslov, u kome će se Džekman vratiti svom mutantu metalnih kandži, koja je poslednji put igrao u filmu Logan iz 2017. godine.

Veteran akcionih superherojskih filmova konzumira preko 6.000 kalorija dnevno kako bi napojio svoj brutalni režim treniranja, tokom ovih napornih priprema za gotovo sigurno poslednje repriziranje slavnog karatkera. Radi poređenja, bitno je naglasiti da se većini odraslih osoba savetuje unos oko 2.000 kalorija dnevno, u zavisnosti od njihovih fitnes nivoa.

Ovaj trostruki režim svakako odaje Džekmanovu posvećenost ovoj ulozi, posebno kada znamo da odbija steroide i insistira na radu na ’starinski način’. U poslednjem gostovanju u The Late Show emisiji Stivena Kolberta, slavni Australijanac je obećao da će biti ’veći nego ikad’, otkrivajući nešto više o svojim stavovima po pitanju ishrane i steroida.

„Obožavam svoj posao i volim Vulverina. Moram biti pažljiv šta ovde pričam, ali su mi već poznate nuspojave bustera koje vole bodibilderi. Ja lično ne želim da se upuštam u sve to, tako da ne, ostajem pri svome i držim se starih i proverenih načina“, izjavio je glumac gledaocima, posle čega se malo našalio na račun količine piletine koju konzumira kako bi prihvatio čistu ishranu.

„Mogu slobodno da kažem kako sam u poslednje vreme pojeo više pilića nego što možete zamisliti – izvinjavam se svim veganima i vegeterijancima, ali i svim pilićima na svetu, jer karma definitivno neće biti dobra prema meni. Ako kojim slučajem postoji nešto više od nas vezano za piliće, onda sam u velikoj nevolji“, zaključio je glumac.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group