4 stvari koje mogu samo zaljubljeni muškarci

Žene, naravno, vole ušima, ali ako se sve ograniči na serenade i komplimente, mogu se pojaviti brojna pitanja.

Muškarcima je često mnogo teže da izraze svoje emocije nego devojkama, pa je za mnoge pravi podvig reći „volim te“. Otkrivamo vam četiri stvari koje samo zaljubljeni muškarci rade da bi dokazali svoju privrženost partnerki.

"Muškarac je rekao – muškarac je ispunio"

Super je ako se uvek pridržavate ovog pravila. Istovremeno, u vezi, trebalo bi da se odgovornije odnosite prema obećanjima. Neispunjeno obećanje će reći devojci samo da je muškarac ne voli i ne ceni dovoljno, a pouzdanost i stabilnost su ono zbog čega mnogi ulaze u vezu.

"Nisam zaboravio našu godišnjicu“

Ako se period osvajanja buketima završio, ali ste i dalje zaljubljeni u svoju devojku, onda verovatno ne zaboravljate na slatke poklone, cveće, važne datume. Imajte na umu važne datume, zapamtite šta je devojka pomenula u razgovoru, gde je želela da ide, šta da dobije na poklon, o čemu je dugo sanjala. Ovo je pažnja, koja je skuplja od bilo kog poklona. U tom smislu, inače, nije važno da li ćete pokloniti buket hrizantema ili skupih holandskih lala, ulaznicu za bioskop ili minđuše od belog zlata.

"Daj mi poljubac"

Žene su mnogo taktilnije od muškaraca, češće žele poljupce i zagrljaje i ne moraju uvek da sve završavaju seksom. A predstavnici jačeg pola dodir doživljavaju kao poziv na intimnost, a ne kao izvor emotivnog kontakta. Dodir ženi daje osećaj bliskosti, a oni bi pre svega trebalo da budu prijatni. Zagrljaji su univerzalni jezik ljubavi koji će ženi pokazati da je voljena i cenjena. Ako znate kako da se grlite i ljubite, a da ne završite proces seksom, najverovatnije je zaista volite.

"Podeli sa mnom, slušaću"

Žene izražavaju svoja osećanja mnogo bolje od muškaraca i vole da ih dele. Ako je volite, onda ste spremni da povremeno igrate ulogu ramena za plakanje. Devojkama je veoma često potrebna emotivna podrška - ponekad samo treba da je saslušate. Nema potrebe za savetom ili osudom, samo budite tu. Inače, psiholozi kažu da muškarci imaju problema sa "slušanjem": pritužbe partnera doživljavaju kao tvrdnju ili poziv da se problem reši.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group