Automehaničar otkriva kada morate ŠTO PRE prodati svoj automobil

Automehaničar tvrdi da postoji jedan glavni znak upozorenja koji znači da treba da prodate svoj automobil, ali možda ćete imati problema da pronađete kupca...

Svaki automobil koji imate u životu ćete jednom voziti po poslednji put, pre nego što prošetate nekoliko koraka do svog novog prevoznog sredstva. Da li će vaš stari automobil postati gomila zarđalog otpada, ili ćete mu pronaći novi dom pun ljubavi koju ste i vi gajili prema njemu, stvar je ličnog izbora.

Donošenje odluke kada je vreme za novi automobil može biti komplikovano, pogotovo ako ste uspeli da stvorite neku vrstu emotivne veze sa unutrašnjim sagorevanjem motora, mi svakako nismo ovde da sudimo. Ipak, znaci da je došlo vreme za zamenu prevoznog sredstva mogu biti oko nas, a jedan automehaničar sa YouTube platforme, Skoti Kilmer, ukazao nam je na signal koji nikako ne smemo ignorisati.

Objasnio je da ako vaš menjač pravi čudne zvukove, možda je vreme da zamenite vozilo. Očigledno, prva stvar koju treba učiniti ako mislite da vaš automobil ima probleme je da odete u servis i da ga pregledate, a zatim biste mogli biti suočeni sa dilemom. Mehaničar je upotrebio primer 4x4 automobila sa 'potpuno glatkim radnim motorom', ali je rekao 'da menjač povremeno pravi veliki zvuk kada menja brzine'. Kilmer je rekao 'sada je vreme da ga se rešite', pozivajući svoju publiku da proda svoje automobile pre nego što zapravo prestanu da rade.

U osnovi, suština je u tome da je menjač kod automobila sa automatskim prenosom brzine izuzetno skup, pa ako čujete da 'klonka' to može biti znak da je na izmaku i da treba prodati automobil i nastaviti dalje. Mehaničar je pozvao svoje gledaoce da 'ga prodaju pre nego što se potpuno pokvari', ali je upozorio da bi trebalo da otkrijemo ovu manu svim potencijalnim budućim vlasnicima vozila.

Naravno, kao što su mnogi komentatori automehaničara primetili, može biti teško pronaći kupca za automobil u lošem stanju koji zahteva skup popravak. Neki su upozorili da bi bilo etički neispravno samo prodati automobil nekome drugom kada znate da razvija kvar, jer bi to očigledno bilo opasno i neodgovorno.

Drugi su predložili da pronađete mehaničara kojem biste ga prodali, jer bi oni mogli popraviti automobil za sebe za manje novca nego što bi vas koštao servis, a zatim ga možda prodati dalje.

Osim toga, ako pokušavate prodati automobil koji je na ivici kvara, ne treba očekivati previše novca za njega.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group